Antonia a avut parte de o surpriză emoționantă din partea mamei ei, chiar în direct la TV. Ce i-a transmis aceasta

Mama Antonei, Denise Iacobescu, i-a transmis fiicei sale un mesaj extrem de emoționant cu ocazia zilei de 8 martie.

Antonia a avut parte de o surpriză emoționantă din partea mamei ei, chiar în direct la TV. Ce i-a transmis aceasta

Antonia și mama ei, Denise Iacobescu, au o relație extrem de apropiată. În ciuda faptului că nu se văd foarte des, cele două păstrează legătura prin diverse mijloace de comunicare și își transmit, atunci când au ocazia, declarații emoționante. 

Antonia a fost invitată în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D și a vorbit despre proiectele sale profesionale. Prezentatoarea emisiunii, Teo Trandafir, a reușit să o surprindă pe artistă. Mai exact, Denise Iacobescu, mama cântăreței, i-a transmis prin intermediul unei intervenții prin Skype un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Cu această ocazie, mama Antonei a făcut o serie de mărturisiri despre celebra ei fiică. 

„Ne-am făcut ziua mai frumoasă cu mesajul la prima oră. În afară de sărbători, Paște și Crăciun, ne vedem de zilele de naștere. Ne vedem când îi mai aduce pe băieți la mine. E genul de persoană care încearcă să mulțumească pe toată lumea, să aibă grijă de toată lumea așa cum poate ea. Își face timp. Eu, ca mamă, sunt fericită și dacă o văd 5 sau 10 minute”, a spus Denise Iacobescu, mama Antonei.

De asemenea, și Antonia a ținut să vină în completarea declarațiilor făcute de mama ei. 

„Mi-a dat un voice message, să am o primăvară frumoasă, că mă iubește. Astea clasice, dar care contează. Noi ne spunem de fiecare dată că ne iubim, chiar dacă e din obișnuință, dar simțim asta”, a declarat Antonia în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

De mai bine de opt ani, Antonia are o relație cu Alex Velea, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și partenerul ei s-au logodit în vara anului 2021. Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim. Cântăreața mai are o fiică, pe nume Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit. Divorțul lor a fost puternic mediatizat, mai ales că a durat șapte ani.

Citește și:
Delia, dezvăluiri emoționante despre relația cu mama ei: „M-a crescut așa cum a putut…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people