Teo Trandafir a mărturisit că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr! „El știe?”

Teo Trandafir a mărturisit în direct, la emisiunea sa, că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. Confesiunea vedetei l-a uimit până și pe colegul ei, Bursucu.

Teo Trandafir a mărturisit că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr! „El știe?”

Teo Trandafir este una dintre cele mai adorate prezentatoare TV din România. Cu o experiență impresionantă în televiziune, vedeta se bucură zilnic de miile de telespectatori care îi urmăresc emisiunile. În cadrul emisiunii sale de la Kanal D, Teo a făcut o mărturisire uimitoare, care l-a surprins chiar și pe colegul ei, Bursucu.

Teo Trandafir, îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr.

Prezentatoarea TV a fost provocată în direct să  răspundă la o întrebare neașteptată, însă Teo nu s-a lăsat deloc intimidată de sarcina ei. Astfel, când a fost întrebată care a fost vedeta de care era îndrăgostită în adolescență, ea a răspuns fără ezitare: Ștefan Bănică Jr. Răspunsul vedetei l-a uimit pe Bursucu, susținând că „nu are voie' să spună ceva atât de surprinzător.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică jr?

Teo Trandafir: Da. Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu”, a fost dezvăluirea făcută de Teo Trandafir la emisiunea sa.

Teo Trandafir are și o explicație pentru pasiunea ei din adolescență. Vedeta a declarat cu ceva timp în urmă că a avut parte de un moment mai apropiat cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi se cunoscut de foarte mulți ani și sunt prieteni de o bună perioadă de timp. Astfel, prezentatoarea nu s-a ferit să își mărturisească dragostea adolescentină pentru artist.

„M-a pupat pe gură şi m-a frânt ca o trestie pe genunchi. Dar voi n-aţi văzut nimic. Aţi pierdut totul. Când te-am văzut prima dată am zis că eşti cel mai frumos bărbat din lume”, a mărturisit moderatoarea la momentul respectiv, conform cancan.ro.

Citește și:
Cristina Cioran, dezvăluiri despre nuntă și botezul fiicei sale, Ema

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people