Angelina Jolie vorbește sincer despre greutățile prin care au trecut copiii ei

Angelina Jolie s-a decis să ofere detalii cu privire la schimbările și greutățile care au apărut în viața ei și modul prin care a putut trece peste.

Angelina Jolie vorbește sincer despre greutățile prin care au trecut copiii ei

Angelina Jolie a acordat un interviu pentru Harpers Bazaar US, în care a dezvăluit care au fost momentele grele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, dar și cum i-au influențat aceste momente pe cei șase copii ai săi, Maddox, Zahara, Pax, Shilo, Knox, Vivienne.

„Partea din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi afectată de durere sau de momentele rele. Copii mei îmi cunosc adevărata latură și ei m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez această latură. Ei au trecut prin multe. Învăț din puterea lor. În calitate de părinți, îi încurajăm pe copiii noștri să îmbrățișeze cine sunt ei cu adevărat și tot ceea ce știu în inimile lor să fie corect, și ei își doresc același lucru pentru noi,” a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie s-a concentrat pe educația celor șase copii ai săi, încurajându-i să se accepte așa cum sunt și să învețe unul de la celălalt. „Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască sau să își imagineze ei înșiși ceea ce vor să făcă în viitor. Vreau ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume.”

Angelina Jolie a avut o dorință, și anume aceea de a-și construi o casă în Cambodgia, o țară în care a devenit recent cetățeană, intenționând să își ia o altă casă și în Africa anul viitor. „Mi-ar plăcea să trăiesc în străinătate și o voi face imediat după ce copiii mei vor împlini vârsta de 18 ani. În acest moment, trebuie să mă aflu acolo unde tatăl lor alege să locuiască', a declarat Angelina Jolie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Labeling people and putting them into boxes isnt freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I dont want to live in a world where everyone is the same, and I imagine thats true for everyone reading this. I want to meet people Ive never met before and learn things I dont know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. Were seeing a retreat of values worldwide.' #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

O postare distribuită de Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) pe

Cu toate acestea, Angelina se concentrează să își descopere adevărata identitate, după anii dificili pe care i-a avut. În anul 2013, Angelina a suferit o mastectomie dublă preventivă, iar în 2015, și-a îndepărtat ovarele și trompele uterine ca măsură preventivă împotriva cancerului, după ce a făcut un test de sânge și a descoperit că are un risc estimat la 87% de cancer la sân și 50% risc de cancer ovarian.

Angelina Jolie a vorbit și despre transformările de care a avut parte în ultimii ani, dar și cum au influențat-o și cum au făcut-o mai puternică. „Corpul meu a trecut prin multe, în special în ultimii patru ani, și am atât cicatrici vizibile, cât și invizibile, iar ele îmi amintesc de aceste momente. Cele invizibile sunt cele peste care treci mai greu. Viața te poate surprinde. Uneori te doare, îi vezi pe cei pe care îi iubești că se confruntă cu momente grele și nu poți fi la fel de liber și deschis așa cum dorește spiritul tău.”

„Cunoașterea sinelui este o întrebare foarte importantă pentru noi toți. Mai ales pentru un copil. Cred că cei mici trebuie să poată spune: ‘Iată cine sunt și în ce cred.’ Nu-i putem împiedica să experimenteze durerea fizică și pierderile. Dar îi putem învăța să trăiască mai bine trecând peste ele.”

Citește și:
Angelina Jolie vorbește deschis despre moartea mamei sale într-un eseu personal

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people