Angelina Jolie a participat „în secret” la un eveniment alături de un membru al familiei regale

Angelina Jolie a fost prezentă la un festival de film care luptă împotriva agresiunilor sexuale, alături de un membru al familiei regale.

Angelina Jolie a participat „în secret” la un eveniment alături de un membru al familiei regale

În timp ce fanii familiei regale au fost cuprinși de vestea plecării Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Palatul Kensington, Angelina Jolie s-a întâlnit cu Sophie, Contesa de Wessex (căsătorită cu Prințul Edward, fiul mai mic al Reginei) la Festivalul de Film care luptă să prevină violența sexuală și inițiativele de conflict. Deși evenimentul a avut loc vinerea trecută, familia regală a făcut publică întâlnirea dintre cele două în urmă cu câteva ore.

„Festivalul de Film atrage atenția asupra problemei violenței sexuale. Este și o oportunitate pentru realizatorii de filme din zonele aflate în conflict și țările din Commonwealth pentru a lupta împotriva stigmatizării”, a scris familia regală pe Instagram.

Angelina Jolie a mai vorbit despre acest subiect pe parcursul activității sale umanitare. Într-un discurs susținut la Națiunile Unite în 2014, actrița a catalogat violența sexuală drept „tortură și umilirea persoanelor inocente, câteodată chiar și copii”.

În cadrul evenimentului de vinerea trecută, Angelina Jolie a continuat prin a vorbi împotriva acestei atrocități, adăugând că reprezintă o „problemă internațională urgentă”, iar schimbarea legilor și eliminarea stigmatizării în privința violenței sexuale este „munca generațiilor”, potrivit People.

Festivalul de Film nu a fost primul eveniment regal la care Angelina Jolie a participat. În luna iunie a acestui an, Angelina Jolie a fost prezentă la Catedrala Sf. Paul din Londra pentru comemorarea celui mai distinct ordin al Sfinților Mihai și Gheorghe, un ordin ce onorează serviciile militare într-o țară străină.

Citește și:
Angelina Jolie a arătat ca o ducesă la un eveniment regal organizat în Londra

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people