Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi Kensington Palace

Este oficial, Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi Kensington Palace și vor locui în afara Londrei.

Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi Kensington Palace

Anunțul oficial a fost făcut: Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi Kensington Palace și vor locui în afara Londrei, vestea fiind confirmată de apropiați ai familiei regale.

Acest anunț confirmă zvonurile apărute în urmă cu câteva săptămâni, zvonuri potrivit cărora Harry și Meghan doresc să plece din Nottingham Cottage, care este situată pe domeniul Palatului Kensington. Inițial, la începutul lunii octombrie, se zvonea că Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta în Apartamentul 1, situat în partea vestică a Palatului Kensington, însă se pare că cei doi au ales să se mute pe domeniul Windsor, în Frogmore Cottage.

Dacă aceste nume ți se par familiare, trebuie amintit că la Frogmore Hall (Windsor) s-a ținut recepția organizată de Prințul Charles după nunta Prințlui Harry cu Meghan Markle.

Cei doi se vor muta acolo la începutul anului 2019, înaintea venirii pe lume a primului lor copil.

„Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta în Frogmore Cottage pe domeniul Windsor la începutul anului următor pe măsură ce se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil. Cuplul a locuit în Nottingham Cottage după anunțarea logodnei anul trecut. Windsor este un loc special pentru Altețele Lor Regale și sunt recunoscătoare că locuința lor va fi pe acest domeniu. Biroul Ducelui și Ducesei va rămâne la Palatul Kensington”, a transmis într-un mesaj oficial biroul de presă de la Kensington.

Anunțul indică și un lucru important despre relația lui Harry cu fratele său, Prințul William. S-a zvonit că cei doi și-ar separa și birourile, însă se pare că momentan, The Fab Four (denumirea dată grupului format din Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex) vor continua să lucreze împreună.

Corespondentul regal Emily Andrews a fost prima care a anunțat această mutare. Ea a dezvăluit că Regina le-a dăruit Frogmore Cottage Ducelui și Ducesei de Sussex, această locuință fiind situată pe domeniul Windsor, unde a avut loc și petrecerea de după nuntă, dar unde au fost făcute și fotografiile de logodnă.

Aceasta a confirmat și zvonurile despre Apartamentul 1 de la Palatul Kensington: „Apartamentul 1 cu 20 de camere de la Kensington Palace, aproape de Apartamentul 1a în care locuiesc William&Kate, va fi disponibil anul viitor, deoarece Ducele și Ducesa de Gloucesteer se vor muta într-o locuință mai mică a Kensington Palace. Însă, Harry și Meghan au ales să nu se mute aici.”

Având în vedere că William și Kate au ales să se mute și ei în afara Londrei în primii ani de viață ai Prințului George și Prințesei Charlotte, decizia Ducilor de Sussex nu este deloc una neobișnuită.

Citește și:
Ce nume ar putea alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru copilul lor – topul celor mai populare nume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people