Ce nume ar putea alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru copilul lor – topul celor mai populare nume

În caz că ai ratat știrea, Meghan Markle este însărcinată – iar lumea este extrem de fericită pentru Ducele și Ducesa de Sussex. Regina este încântată de minunata știre, iar mama lui Meghan, Doria Ragland, este foarte bucuroasă și abia așteaptă să își cunoască primul nepot.

Ce nume ar putea alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru copilul lor – topul celor mai populare nume

În timp ce cuplul se pregătește pentru venirea bebelușului, există o singură întrebare în mintea tuturor: cum o să își numească Harry și Meghan primul copil? Știm deja care sunt regulile de sarcină ale lui Meghan Markle și că sexul bebelușului va fi un secret bine păzit, dar oamenii deja își dau cu părerea cu privire la acest aspect.

Fostul majordom regal Grant Harrold crede că, în cazul în care Harry și Meghan așteaptă o fetiță, numele său ar putea fi inspirat de regretata Prințesă Diana.

Acesta le-a spus celor de la Standard: În ceea ce privește numele regale – pentru un băiat am putea avea Charles sau Philip și Diana pentru o fată, în onoarea bunicii copilului, sau poate Elisabeth. Ar putea, de asemenea, să aleagă un nume care să aibă legătură cu Ducesa'.

Expertul regal Victoria Howard crede că Meghan ar putea alege ceva diferit. Meghan este o americancă ce are un backround diferit de Harry și ambii părinți pot avea influență asupra numelui unui copil. Ar putea să își dorească să onoreze unul din strămoșii familiei.'

Care sunt numele pe care oamenii cred că o să le poarte bebelușul? Conform Betfair, șansele sunt pentru:

Nume de fete:

Diana – 12/1
Alice – 12/1
Elizabeth – 16/1
Victoria – 20/1
Grace – 30/1
Mary – 33/1
Olivia – 33/1

Nume de băieți:

Arthur – 12/1
Edward – 16/1
James – 18/1
Henry – 25/1
Oliver – 25/1
Thomas – 25/1
Albert – 30/1
Alexander – 33/1

Katie Baylis, purtător de cuvânt al Betfair a declarat că, acum că s-a făcut anunțul cu privire la sarcina lui Meghan Markle, va începe jocul numelor pe care îl poate purta copilul.

Momentan, Diana, Arthur și Alice sunt primele nume din clasament. Totuși, pe măsură ce momentul nașterii se va apropia, cifrele se vor schimba și alte nume vor apărea.

Citește și:
Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana în timpul vizitei din Australia

Text: Bianca Mărgărit
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people