Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana în timpul vizitei din Australia

Meghan Markle a ales să-i aducă un omagiu Prințesei Diana într-un mod subtil, dar foarte semnificativ.

Meghan Markle i-a adus un omagiu Prințesei Diana în timpul vizitei din Australia

Ducele și Ducesa de Sussex au aterizat la începutul săptămânii în Australia, începând astfel primul tur regal împreună, în calitate de soț și soție. La doar o zi după ce au ajuns în Australia, Palatul Kensington a făcut anunțul oficial potrivit căruia Meghan și Harry așteaptă un copil.

Pentru întâlnirea oficială cu Guvernatorul General al Australiei, Peter Cosgrove, și soția acestuia, Lynne Cosgrove, Meghan Markle a purtat o rochie albă, semnată de Karen Gee, accesorizând-o cu o pereche de cercei în formă de fluture și o brățară, bijuterii ce i-au aparținut Prințesei Diana.

În timpul vizitei la Casa Guvernamentală, Meghan și Harry au primit „primul cadou pentru copil”, un cangur din pluș, pentru care Meghan s-a arătat foarte impresionată. Viitorii părinți au primit și o pereche de încălțăminte UGG, brand-ul fiind australian.

În perioada următoare, Meghan Markle și prințul Harry vor lua parte la Invictus Games, ediția 2018, eveniment organizat de fundația înființată de Prințul Harry în 2014. Palatul Kensington a declarat că cei doi își vor concentra atenția pe Jocuri o bună parte din timpul petrecut în Sydney.

Mai târziu în aceeași zi, Ducele și Ducesa de Sussex au vizitat grădina zoologică din Sydney, unde au admirat animale locale, printre care și un urs koala. Pentru această activitate, Meghan a adăugat ținutei un trenci și a renunțat la pantofii stiletto Stuart Weitzman în favoarea unei perechi de încălțăminte fără toc. Potrivit ITV News, Meghan și Harry ar fi primit și un urs koala din pluș, despre care Ducesa ar fi spus că îl va pune în camera copilului.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au primit primul cadou pentru copil

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people