Meghan Markle și Prințul Harry au primit primul cadou pentru copil

Ducele și Ducesa de Sussex au primit un cadou adorabil pentru viitorul lor copil.

Meghan Markle și Prințul Harry au primit primul cadou pentru copil

Prințul Harry și Meghan Markle au început turneul regal, cei doi ajungând de ieri în Sydney, Australia. Ei au avut parte deja de o surpriză placută, primind primul cadou pentru viitorul lor copil.

Ducele și Ducesa de Sussex au avut primul angajament al turneului, o primire oficialî în Admiralty House, casa guvernamentală în care vor locui pe durata șederii lor în Sydney.

https://www.instagram.com/p/Bo-KTJCF3OJ/?taken-by=meghanmarkle_hd

Pentru întâlnirea cu Guvernatorul General al Australiei, Peter Cosgrove, Mghan a purtat o rochie crem realizată de designerul australian Karen Gee. Peter Cosgrove le-a dăruit lui Meghan și lui Harry un cangur de pluș și o pereche de ghete mici, de bebeluș.

Momentul a fost suprins de jurnaliștii prezenți la întâlnire și, după ce a primit cadoul, Meghan a fost auzită spunând „acesta este primul cadou pentru bebeluș”.

Aceasta a fost prima ieșire în public a cuplului după anunțul făcut de Palatul Kensington, iar ținuta lui Meghan arată că sarcina este deja vizibilă.

https://www.instagram.com/p/Bo-MKRClbiL/?taken-by=meghanmarkle_hd

Meghan Markle și Prințul Harry au aterizat luni în Sydney după un weekend în care au sărbătorit nunta Prințesei Eugenie. Cei doi se află într-un turneu de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Regatul Tonga, în această perioadă având nu mai puțin de 76 de angajamente, printre care deschiderea și închiderea Jocurilor Invictus.

Meghan și Harry nu sunt singuri în acest turneu. Jessica Mulroney, prietena Ducesei, alături de soțul ei îi însoțesc pe cei doi în călătorie.

Citește și:
De ce copiii lui Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prinți sau prințese

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people