Angelina Jolie a arătat ca o ducesă la un eveniment regal organizat în Londra

Angelina Jolie a fost prezentă la un eveniment regal și a arătat ca o adevărată personalitate regală.

Angelina Jolie a arătat ca o ducesă la un eveniment regal organizat în Londra

Angelina Jolie a fost prezentă la Categrala Sf. Paul din Londra pentru comemorarea celui mai distinct ordin al Sfinților Mihai și Gheorghe.

https://www.instagram.com/p/BkmrbSTAzgj/?tagged=angelinajolie

Actrița a fost îmbrăcată într-o ținută elegantă Ralp&Russo cu un decolteu subtil și o pălărie, conform tradiției britanice. Pentru a completa look-ul, vedeta a purtat o pereche de mănuși asortate cu rochia și o pereche de pantofi argintii cu toc.

Ținuta actriței a semănat cu cele pe care le-a purtat Meghan Markle de când a primit titlul de Ducesă.

Regina Angliei nu a fost prezentă la eveniment din cauza unor probleme de sănătate, conform reporterilor regali. Ducele de Kent, verișorul reginei, a fost prezent în locul ei la ceremonie.
De asemenea, de la eveniment au lipsit și Meghan Markle, Prințul Harry, Kate Middleton (care este în concediu de maternitate), Prințul William (care este într-o călătorie oficială în Israel), Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Regina Elisabeta a II-a a răsplătit-o pe actriță cu distincția „Honorary Dame', pentru campania sa de prevenire a violenței sexuale pe timp de război, cât și pentru serviciile de politică externă aduse Angliei.

Acum, Angelina Jolie lucrează la proiectul „Queens Commonwealth Canopy', care are drept scop crearea unei rețele de proiecte de conservare a pădurilor din întreaga lume. „Proiectul înseamnă foarte mult pentru mine și va însemna pentru mulți alți oameni,' a spus Jolie în documentarul „The Queens Green Planet'.

Angelina Jolie se află în Anglia pentru a filma continuarea filmului „Maleficient', împreună cu Elle Fanning.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au divorțat

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people