Andreea Ibacka va naște la finalul lui septembrie. Ce a dezvăluit despre marele moment

Andreea Ibacka va naște la finalul lui septembrie sau la începutul lui octombrie, a mărturisit chiar ea, într-un interviu. Cum se va derula nașterea?

Andreea Ibacka va naște la finalul lunii septembrie sau la începutul lui octombrie. Vedeta a dezvăluit în cel mai recent interviu acordat că va naște prin cezariană cel de-al doilea copil al său, iar până atunci își dorește să se relaxeze și să își facă planuri de vacanță.

Actrița a intrat deja în concediu prenatal, cu gândul de a petrece mai mult timp alături de familie și de a-și acorda un răgaz înainte de nașterea de la debutul toamnei. Aceasta a acordat un interviu publicației TV Satelit, în care a dezvăluit mai multe despre planurile sale de până la venirea pe lume a copilului.

Andreea Ibacka va naște prin cezariană, dar data exactă va fi stabilită ulterior, mai aproape de termenul la care urmează să vină pe lume copilul ei. Ea a povestit că, din păcate, nu își poate asuma riscul de a naște natural. „La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”.

Până ce Andreea Ibacka va naște în toamnă, ea își propune să își petreacă ceva timp numai cu soțul ei, Cabral, într-o vacanță fără fiica lor, Namiko. „Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să spargem gheața”, a povestit aceasta.

Andreea a filmat recent ultimele scene din serialul Adela, lucru care a emoționat-o foarte tare, dat fiind faptul că a și lăcrimat la finalul filmărilor, și își va rezerva restul de timp pentru a aduna forțele necesare pentru naștere și pentru primele luni de după, întotdeauna foarte solicitante.

Citește și:
Sex and the City, acțiune! PRIMA IMAGINE de la filmări

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people