Andreea Esca, surprinsă într-o ipostază inedită de 1 iunie: „Nu mă gândesc să mă maturizez”

Andreea Esca a postat o imagine adorabilă și amuzantă pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Andreea Esca, surprinsă într-o ipostază inedită de 1 iunie: „Nu mă gândesc să mă maturizez”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care atrage privirile cu fiecare apariție a sa. Cum ziua de 1 iunie i-a scos pe toți din casă,vedetade la PRO TV a profitat din plin de timpul petrecut alături de familie. Prezentatoarea de știri s-a afișat într-o ipostază inedită cu ocazia acestei zile, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Andreea Esca, ipostază adorabilă de Ziua Copilului

Prezentatoarea TVa postat un mesaj special pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Andreea Esca a fost prezentă la o petrecere dedicată celor mici, unde și-a amintit cu drag de perioada copiilor și s-a bucurat alături de ei de ocazia specială. În imaginea postată pe Instagram, apare pe o mașinuță pentru copii, mult prea mică pentru un adult. Ipostaza în care s-a fotografiat aceasta a atras admirația fanilor, fiind amuzați de intenția hazlie a vedetei.

„Nici nu mă gândesc să mă maturizez. De ce aș face așa ceva?”, a transmis Andreea Esca pe Instagram, alături de postarea de 1 iunie.

Potrivit declarației sale, Andreea Esca a profitat din plin de ziua dedicată copiilor și a fost, la rândul ei, „un copil” care s-a bucurat de jucării. Cum perioada copilăriei este cea mai frumoasă,vedetanu vrea să uite de momentele speciale din primii ani de viață.

Andreea Esca, apreciată pe rețelele de socializare

De asemenea, dincolo de fotografia în care „conduce” o mașină pentru copii, vedeta a mai postat și o imagine emoționantă din copilăria ei. Cu un zâmbet larg și sincer, prezentatoarea de la PRO TV arată adorabil în primii ani de viață și s-a întors în timp, cu gândul la acele zile. Andreea Esca a primit numeroase aprecieri din partea internauților, care i-au transmis uimirea lor, dar și toate gândurile bune.

„Contează vârsta? Nicidecum, sufletul să rămână tânăr și plin de iubire”, „Nici nu trebuie să te maturizezi. Minunat așa, copilărind prin viață”, au fost câteva dintre comentariile internauților care i-au dat dreptate vedetei.

Citește și:
Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people