Andreea Berecleanu confirmă revenirea în televiziune

După apariția mai multor informații în presă conform cărora Andreea Berecleanu se va întoarce la pupitrul știrilor, vedeta a confirmat aceste zvonuri.

Andreea Berecleanu confirmă revenirea în televiziune

Andreea Berecleanu a confirmat că va reveni la pupitrul știrilor, după ce la începutul acestui an și-a anunțat plecarea de la emisiunea de știri Observator, de pe Antena 1. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care mărturisește că publicul o va putea revedea pe micul ecran.

Andreea Berecleanu spune că după o perioadă de opt luni, ea va ocupa postul de prezentator al principalului jurnal de știri de la Prima TV. „Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipă. Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprentă de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație. Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv.”

„Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Vă aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, și-a încheiat prezentatoarea TV mesajul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra perfect intr-o noua echipa. Pentru ca in fiecare statie tv am lasat o amprenta de neuitat a personalitatii mele. Iar asta se intampla atunci cand daruiesti, cand ai pasiune, idei, forta, imaginatie. Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat. E adevarat, nu am ramas indiferenta nici la dorinta publicului de a ma revedea la tv, exprimata in tot acest rastimp, fara incetare. Va multumesc pentru toate mesajele minunate! Va astept de luni pana joi, la ora 18, la Focus, principala editie informativa a zilei. Cu dragoste, a voastra, Andreea❤️ 📷 by @tudorcucu

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

Reamintim faptul că la începutul anului, Andreea Berecleanu și-a făcut publică decizia de a pleca de la Antena 1, renunțând la postul de prezentator al emisiunii de știri Observator. „Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest”, a spus Andreea Berecleanu la vremea respectivă.

În exclusivitate pentru ELLE, Andreea Berecleanu a vorbit despre această decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. „Dacă privesc înainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu exclusiv pentru ELLE.

Citește și:
Mădălina Ghenea face dezvăluiri inedite despre viața ei

Foto: Instagram Andreea Berecleanu/Tudor Cucu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people