Andreea Bălan și-a retras fetițele din sistemul de învățământ privat. De ce a luat această decizie

Andreea Bălan a luat o decizie foarte importantă pentru viitorul fetițelor sale.

Andreea Bălan și-a retras fetițele din sistemul de învățământ privat. De ce a luat această decizie

Andreea Bălan a luat o decizie foarte importantă pentru viitorul celor două fetițe, Ella și Clara, pe care le are din căsătoria destrămată cu George Burcea. Artista a decis să le retragă din sistemul de învățământ privat și să le mute la cel de stat.

Decizia luată de Andreea Bălan este motivată chiar de dorințele celor mici, astfel că vedeta a hotărât că este momentul pentru o astfel de schimbare importantă. Astfel, odată cu începutul anului școlar 2022-2023, Ella și Clara au început să frecventeze Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cele două fetițe par a fi foarte încântate de această schimbare, iar Andreea Bălan a povestit și despre cum își petrec ziua și ce activități fac împreună.

„Ele sunt foarte fericite. Urmează să învățăm și un instrument. Avem și mai mult timp liber. De multe ori le iau la 12:00 și avem timp să mergem la patinoar. Ella face înot. Facem balet, facem engleză. În fiecare zi avem altă activitate. Cred că am luat o decizie foarte bună. Vor face pian prima dată amândouă”, a mai precizat vedeta de la Antena 1 pentru sursa citată.

Artista a povestit și despre cum s-au adaptat fetițele, mărturisind că, momentan, Clarei îi este mai dificil, însă cântăreața este mulțumită că ambele fetițe învață acum în aceeași clădire.

„Acum este mai ușor pentru că Ella este mai mare, dar Clăriței îi este destul de greu să se trezească și să stea 30 de minute în trafic până la George Enescu. Dar merg cu amândouă… Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire”, a explicat Andreea Bălan în același interviu.

Citește și:
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imagini cu verighetele: „Oamenii trebuie să știe povestea reală'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people