Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: „Da, sunt fericită”

Andreea Antonescu a dezvăluit că este pregătită pentru o nouă relație amoroasă.

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: "Da, sunt fericită"

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, bucurându-se de succesul său profesional și de bucuria de a fi mamă a două fiice. Cu toate acestea, viața sa amoroasă nu a fost atât de norocoasă. Cântăreața are două fetițe, Sienna din căsnicia anterioară cu Traian Spak, și Victoria, dintr-o relație anterioară cu Victor Vrînceanu. Artista a vorbit recent despre ce este nou în viața ei personală.

Andreea Antonescu, pregătită pentru o nouă relație

După despărțirea de Traian Spak, cu care are o fiică, Sienna, Andreea Antonescu a început o nouă relație alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. Împreună au o fetiță, Venice Victoria. Din păcate, artista și Victor au ales să urmeze căi separate și s-au despărțit la scurt timp de la nașterea copilului. Cu toate acestea, vedeta nu își regretă nicio decizie din trecut, dar speră să își refacă viața amoroasă cât mai curând.

„Sunt fericită! Este pentru prima oară în viața mea când pot să spun cu mâna pe inimă că da, sunt fericită! Cum să nu fiu pregătită pentru o nouă relație? Sunt pregătită pentru orice! Mi-am dat seama, de-a lungul timpului, că nimic nu a fost întâmplător în viața mea, nimic nu a fost o greșeală. Toți pașii, toate punctele prin care eu am trecut, poveștile fericite și mai puțin fericite prin care am trecut în viața asta, au dus la a mă construi pe mine, cea de astăzi. Dupa cum îți spuneam, sunt mandră de tot ce am, de tot ce am realizat!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Playtech Știri.

Ce spune artista despre viața de familie

Deși nu a găsit încă dragostea, vedeta se simte împlinită alături de cele două fiice ale sale. Sienna s-a întors în România, este elevă și obține note extraordinar de bune, artista fiind foarte mândră de ea.

„Cea mai mare bucurie este atunci când vin acasă și fetele mele mă iau în brațe, fericite că sunt alături de ele! Sunt mândră și mă bucur de cele două etape complet diferite ale fetelor. Sienna se îndrepată spre adolescență, avem conversații mature, îmi vorbește despre școală, despre colegi, despre haine și modă, iar între timp, Venice ascultă de mine, orice o întreb, ea spune ‘Da!’ , pentru că doar ‘da’ știe să zică și sunt foarte fericită. De curând, Sienna a făcut un anunț pe rețelele de socializare și le-a spus fanilor să îmi spună că Venice seamănă cu mine. Dacă spuneți că Venice seamănă cu mine, deja v-ați pus bine cu mine!”, a mai spus artista.

Participând la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, Andreea Antonescu a dezvăluit că este deschisă să exploreze din nou dragostea și chiar aspiră să aibă încă un copil. Vedeta este hotărâtă să înceapă un nou capitol în viața sa și așteaptă cu nerăbdare surprizele plăcute pe care i le poate rezerva viitorul.

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.red.) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual îmi fac planuri peste o zi – două”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.

Citește și:
Andreea Berecleanu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis public soțul ei, Constantin Stan: „O femeie unică’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people