Anca Dumitra, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit. Ce a povestit actrița din serialul Las Fierbinți

Anca Dumitra s-a căsătorit civil la jumătatea lunii decembrie 2022.

Anca Dumitra, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit. Ce a povestit actrița din serialul Las Fierbinți

Anca Dumitra s-a căsătorit civil la jumătatea lunii decembrie 2022. Actrița cunoscută publicului larg datorită rolului din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, în cadrul căruia o interpretează pe simpatica Gianina, trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier.

Anca Dumitra este rezervată când vine vorba de viața ei sentimentală și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre acest aspect. Ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit în premieră despre cum cununia ei civilă și micile probleme întâmpinate.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi poate nu trebuie'”, a mărturisit actrița.

Anca Dumitra a declarat că este foarte fericită și împlinită în relația cu cel care îi este acum soț și că a preluat în acte numele acestuia de familie, Spendier.

„E foarte deștept, e amuzant, dar eu tot cred că sunt mai amuzantă”, a mai povestit actrița.

Ce ținută a purtat actrița la cununia civilă

Duminică, 18 decembrie, actrița s-a căsătorit civil cu partenerul si și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva fotografii de la starea civilă. În imagini, putem vedea că Anca Dumitra a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, în timp ce Manfred Spendier a ales un costum negru.

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Anca Dumitra a venit împreună cu partenerul ei, Manfred Spendier, la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo 2022, fiind prima dată când cei doi au apărut împreună în public.

Invitată în emisiunea „La Măruță” acum ceva timp, Anca Dumitra a oferit o serie de detalii cu privire la povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. Nu a precizat de cât timp formează un cuplu cu Manfred Spendier, însă a explicat faptul că vrea ca viața ei amoroasă să rămână departe de lumina reflectoarelor. 

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult.”

Citește și:
Cătălin Măruță, primele declarații după ce a revenit la TV: „Mi-a fost atât de dor'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people