Anamaria Prodan, declarații ironice la adresa lui Laurențiu Reghecampf

În luna iunie a anului trecut a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează.

Anamaria Prodan, declarații ironice la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut recent primul termen în cadrul procesului de divorț, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie, însă termenul a fost a fost amânat pentru luna aprilie. „S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocații ei au avut Covid. Avem termen în aprilie și sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorț”, spunea antrenorul în urmă cu puțin timp

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță', în cadrul căreia a făcut mai multe declarații ironice la adresa celui care îi va fi în curând fost soț.

„Reghe e istorie și e o parte întunecată a istoriei. Așa vreau să și rămână. Undeva acolo departe. Eu am spus întotdeauna, noi îl păstrăm în inima noastră pe Reghe cel pe care noi l-am cunoscut. Omul acela demn, care stătea numai în picioare, cu capul sus, la care nu îndrăznea nimeni să se uite. Îmi e milă de el”, a declarat Anamaria Prodan.

Mereu ziceam, când se uită cu ochii ăia albaștri, îngheață toată lumea. Au înghețat până au venit căldurile și au dezghețat apele. M-a deranjat foarte tare. În toată perioada asta nu așteptam recunoștință, e greu să fii recunoscător, să ai suflet mare, să știi când trebuie să mulțumești, să lași capul jos, că ai greșit”, a continuat impresara.

„Când construiești un imperiu nu poți să te duci să faci copii pe unde poți, să te ascunzi, să te înjure amantele, să îți trimită mail-uri de bătaie de joc, să primească și copiii. Tu să stai, să fii mândru, să nu îți vezi copiii, să nu ai nicio treabă. Zici că nu a avut niciodată familie și e fecior”, a completat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc. Atât antrenorul de la Universitatea Craiova cât și iubita acestuia au deschis fiecare câte un proces împotriva impresarei.

Pe Portalul Instanțelor de Judecată, numele Anamaria Prodan Reghecampf apare în doi dosare noi, însă momentan nu se cunosc motivele pentru care Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au decis să o dea în judecată pe impresară. Cel mai probabil este o modalitate de a combate atacurile și declarațiile uneori scandaloase pe care Anamaria Prodan le-a făcut despre cei doi de când noua relație a antrenorului a devenit publică, iar Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de impresara.

Dosarul în care antrenorul o dă în judecată pe soția sa a fost înregistrat pe data de 1 martie la Judecătoria Buftea, iar cel în care iubita acestuia, Corina Caciuc, o dă în judecată pe Anamaria Prodan a fost înregistrat pe 2 martie la Tribunalul Ilfov.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people