Anamaria Prodan, primele declarații despre tânărul alături de care și-a petrecut Revelionul la Dubai

Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre tânărul alături de care și-a petrecut Revelionul la Dubai

Anamaria Prodan, primele declarații despre tânărul alături de care și-a petrecut Revelionul la Dubai

Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre tânărul alături de care și-a petrecut Revelionul la Dubai, dezvăluind identitatea acestuia și adevărul despre relația dintre ei doi.

Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea dintre ani în compania a numeroși oameni de afaceri și milionari din Dubai, dar unul singur a fost cel alături de care impresara s-a pozat la miezul nopții, dar și ziua următoare.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai, Este mândria românilor!”, a adăugat Anamaria Prodan.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Potrivit informațiilor Spynews, Tudor Oros este un om de afaceri român, originar din Bistrița și stabilit în Emirate. Tudor Oros a studiat în Marea Britanie și locuiește de șapte ani în Dubai. Bărbatul este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn. Conform wowbiz, Tudor Oros este căsătorit cu o tănără pe nume Ksenia Gulevich, care este cântăreață și care în noaptea de Revelion a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care pare a fi realizată în același restaurant în care soțul ei a petrecut alături de Anamaria Prodan.

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie.

Citește și:
Alexandra Stan, în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios

Foto: Instagram

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people