Anamaria Prodan, declarații despre partaj după ce s-a revăzut cu Laurențiu Reghecampf la tribunal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit ieri la Judecătoria Buftea, la cel de-al doilea termen al divorțului.

Anamaria Prodan, declarații despre partaj după ce s-a revăzut cu Laurențiu Reghecampf la tribunal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit ieri la Judecătoria Buftea, la cel de-al doilea termen al divorțului. Impresara a venit însoțită de Sarah, fiica mijlocie, dar și de Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu antrenorul.

După ce a ieșit din sala de judecată, Anamaria Prodan a vorbit despre proces, dar și despre partaj, acesta fiind un subiect mult discutat, fiind știut faptul că cei doi au o avere considerabilă. Anamaria Prodan a explicat că ea și Laurențiu Reghecampf trebuie să împartă tot ce au strâns împreună pe timpul căsniciei.

„Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

„Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viața lui și din viața tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Impresara a mai adăugat că sumele pe care le vor împărți la partaj sunt unele substanțiale.

Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru. El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună. Nu știu dacă are în vedere acest lucru. Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri. (…)

El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente”, a declarat Anamaria Prodan, conform playtech.ro.

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și partenera lui de cuplu, Roxana: „Nu voi uita niciodată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people