Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces important în fața Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan

Judecătorii au respins luni, 21 martie, solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a o obliga pe soția lui, Anamaria Prodan, să nu mai vorbească public despre el și despre relația lui cu actuala parteneră, Corina Caciuc, scrie Click.

În acest proces, antrenorul spera să obțină o hotărâre judecătorească prin care Anamaria Prodan să retragă din presa scrisă, televiziune, dar și de pe rețelele de socializare toate articolele și postările „defăimătoare” la adresa lui și iubitei sale, Corina Caciuc. Este vorba în special despre fotografiile pe care impresara le-a dat publicității, în care Corina Caciuc apare în ipostaze sexy, diverse clipuri cu aceasta în compania altor bărbați, dar și celebrele mailurile dintre Laurențiu Reghecampf și actuala sa parteneră, trimise în perioada când nici nu se punea problema unui divorț între Prodan și Reghecampf.

Instanța, însă, a respins acțiunea ca fiind nefondată și este pentru a doua oară când dă acest verdict. În decembrie anul trecut, antrenorului i-a mai fost repinsă o Ordonanță, prin care acesta solicitase ca Anamaria Prodan să nu mai vorbească public pe tema divorțului.

„Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus, la acel moment.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni la tribunal pentru prima dată în luna aprilie, în procesul de divorț, intentat de antrenor, la Judecătoria Buftea. Primul termen fusese stabilit în luna martie, însă a fost amânat.

„S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocații ei au avut Covid. Avem termen în aprilie și sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorț”, spunea antrenorul în urmă cu puțin timp.

Pe Portalul Instanțelor de Judecată, numele Anamaria Prodan Reghecampf apare în doi dosare noi, însă momentan nu se cunosc motivele pentru care Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au decis să o dea în judecată pe impresară. Cel mai probabil este o modalitate de a combate atacurile și declarațiile uneori scandaloase pe care Anamaria Prodan le-a făcut despre cei doi de când noua relație a antrenorului a devenit publică, iar Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de impresara.

Dosarul în care antrenorul o dă în judecată pe soția sa a fost înregistrat pe data de 1 martie la Judecătoria Buftea, iar cel în care iubita acestuia, Corina Caciuc, o dă în judecată pe Anamaria Prodan a fost înregistrat pe 2 martie la Tribunalul Ilfov.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people