Alina Sorescu face noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

Cântăreața și designerul au anunțat în mod oficial că divorțează, după 12 ani de relație.

Alina Sorescu face noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: "Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte"

Primele zvonuri legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut anul trecut. La acel moment, cei doi au negat informații care circulau în mediul online și păreau a fi un cuplu fericit. Cu toate acestea, creatorul de modă s-a prezentat la începutul lunii mai la Judecătoria Buftea, iar artista a făcut anunțul oficial despre divorț pe contul ei de Facebook.

Invitată zilele trecute în cadrul emisiunii Teo Show, Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu și a povestit că trece prin momente destul de grele, dar face față situației datorită fetițelor ei.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”, a declarat artista.

Așa cum mai declarase anterior, Alina Sorescu a ținut să sublinieze că ea este cea care a depus actele de divorț.

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciuliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat ea, precizând că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Alina Sorescu a câștigat în procesul intentat de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Designerul a cerut instanței ca cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, să locuiască alături de el în contextul în care divorțează de mama lor. Cu toate acestea, artista a câștigat procesul, iar fetițele vor sta împreună cu ea.

Cântăreața și designerul au anunțat în mod oficial că divorțează, după 12 ani de relație. Aflați în plin proces, Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță președințială ca fetițele lor să locuiască împreună cu el până la soluționarea divorțului, însă instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să stea alături de mama lor. Vestea a fost dată de artistă pe pagina sa de Facebook. Cu toate că nu obișnuiește să ofere foarte multe detalii legate de viața personală, cântăreața i-a ținut pe fani la curent cu cele mai importante noutăți.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris în mediul online cântăreața.

Citește și:
Kate Moss a depus mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people