Alexia Eram, declarație neașteptată despre căsătoria cu Mario Fresh: „Când o să se întâmple…”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Alexia Eram, declarație neașteptată despre căsătoria cu Mario Fresh: "Când o să se întâmple..."

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de șase ani și postările lor pe social media sunt o dovadă a faptului că cei doi se iubesc ca în prima zi, chiar dacă recent au circulat zvonuri cu privire la despărțirea lor.

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Mario Fresh și de ce în acest moment nu se gândește la căsătorie sau la a avea copii.

„Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”, a declarat Alexia Eram într-un interviu acordat CIAO.RO.

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, sunt întrebați constant de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit recent că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală. 

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro

Alexia Eram a mai vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul ei, Mario Fresh, și cum privește faptul că își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a mărturisit, cu această ocazie, că a fost alegerea lor de a dezvălui detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje. 

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a adăugat Alexia Eram. 

Ce spune Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram

Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexia Eram și chiar a dezvăluit că cei doi au făcut un pact în cazul în care ar urma să se despartă, deși nu iau în calcul în acest moment acest aspect.

„Nu am avut momente grele, suntem doi „puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă (…) Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.red- iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Mario Fresh pentru impact.ro.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people