Alex Delea, noi dezvăluiri despre participarea la Survivor România: „În viața mea nu am făcut așa ceva”

Alex Delea a oferit noi detalii despre participarea sa la Survivor România și cum a trecut peste ultimele săptămâni din competiție.

Alex Delea, noi dezvăluiri despre participarea la Survivor România: „În viața mea nu am făcut așa ceva”

Alex Delea a fost câștigătorul ultimului sezon Survivor România și nu s-a întors acasă doar cu un premiu bine meritat, ci și cu o experiență unică. Tânărul a trecut prin provocări greu de imaginat, iar dincolo de traseul dificil de parcurs, acesta s-a confruntat și cu una dintre cele mai grele lucruri: foamea.

Alex Delea, noi detalii despre Survivor România

Concurentul a oferit noi detalii despre participarea sa în competiție în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Alex Delea și-a obișnuit urmăritorii cu transparența și a povestit de fiecare dată, cu sinceritate, prin ce momente a trecut la Survivor România. Potrivit acestuia, recompensele cu care erau premiați concurenții în prima lună erau destul de mici, însă ulterior competiția a devenit mai strânsă și premiile din ce în ce mai motivante.

„Nu, mai sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, pentru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame”, a declarat Alex Delea.

Cum a trecut peste ultimele săptămâni

Dificultatea competiției nu mai este un secret pentru nimeni, concurenții vorbind deschis despre propriile trăiri. Cu toate acestea, Alex Delea a recunoscut că ultimele săptămâni au fost cele mai grele, iar fiecare pas prin care era mai aproape de final era tot mai dificil de făcut. Acesta a declarat că în ultima lună s-a confruntat cu stări de greață din cauza faptului că profita de fiecare bucată de mâncare pe care o primea.

„În ultima lună am vomitat. Aveam o masă plină de mâncare, iar psihicul meu știa că dacă nu mănânc acolo, nu mai mănânc. Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva… Făceam niște combinații de dulce cu ketchup, orice, era disperarea aia, că trebuie să mănânc!”, a mai spus Alex Delea.

Citește și:
Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people