Adevărul despre salariul lui Teo Trandafir. Ce declarații a făcut aceasta?

Salariul lui Teo Trandafir a devenit subiect de speculații în presă în ultimele zile, când s-au vehiculat sume foarte mari pe care le-ar primi aceasta pentru munca ei de la Kanal D.

Adevărul despre salariul lui Teo Trandafir. Ce declarații a făcut aceasta?

Salariul lui Teo Trandafir a devenit un subiect de dezbatere în ultimele zile, când mai multe publicații au vehiculat sume importante pe care le-ar primi aceasta pentru realizarea emisiunii difuzate de postul de televiziune Kanal D.

Însă adevărul despre salariul lui Teo Trandafir este, se pare, cu totul altul. Vedeta a făcut declarații în acest sens și a susținut că suma vehiculată nu reprezintă realitatea, dar și că oamenii nu iau în calcul faptul că o persoană are și cheltuieli. Celebra gazdă TV a afirmat că este, de fapt, plătită decent pentru munca ei.

„Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an. Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a declarat Teo Trandafir, pentru Libertatea.

Oricum, speculațiile despre salariul lui Teo Trandafir nu își au locul, în condițiile în care e de așteptat ca vedetele de televiziune să aibă remunerații semnificative, raportate la rating-ul pe care îl generează, dar și gândindu-ne că, în România și în întreaga lume, femeile continuă să fie plătite mai puțin decât bărbații pentru aceeași muncă, indiferent de domenii, excepție făcând muncile remunerate din bugetul de stat.

„Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu”, a mai declarat Teo Trandafir, care a vorbit despre salariul său și în emisiunea realizată de Denise Rifai, la Kanal D. „Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat.”

Indiferent la cât s-ar ridica salariul lui Teo Trandafir (presa a speculat sume în jurul a 20.000 de euro), aceasta spune că nu gestionează bine banii: „Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”

Citește și:
Sebastian Dobrincu, tânărul român milionar, lansează piesa „Inimă naivă' alături de Ioana Ignat

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people