Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle le-a spus prietenilor de ce nu va participa, de fapt, la înmormântarea Ducelui de Edinburgh.

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea Prințului Philip

Purtătorii de cuvânt ai familiei regale britanice au transmis că Meghan Markle va rămâne în casa cuplului din Montecito, California, și nu va participa la înmormântarea Prințului Philip, care are loc sâmbătă, din cauza sarcinei avansate.  

Dar, susțin niște apropiați ai ei, adevăratul motiv pentru care ducesa a refuzat să zboare la Londra împreună cu Harry este pentru că „nu vrea să fie centrul atenției”.

„Meghan a spus că principala ei preocupare este susținerea lui Harry,” a declarat un insider pentru The Daily Mail, adăugând că ducesa a lăsat participarea ei la latitudinea lui Harry.

Aceiași prieteni citați de The Daily Mail spun că Meghan și prințul Philip „au avut o legătură specială și ea l-a adorat”.

Meghan Markle este însărcinată în șase luni cu o fetiță și, după spusele purtătorilor de cuvânt, medicul a sfătuit-o să nu călătorească în starea ei.

Nici mama ei, Doria, nu  a fost de acord cu o călătorie peste ocean în acest moment. „Doria a insistat ca Meghan să rămână acasă și să-l susțină pe Harry de departe,” au declarat sursele tabloidului britanic. „Ca și Harry, Doria este foarte protectoare față de Meghan și nu vrea să o vadă punându-și propria sănătate în pericol. Stresul este ultimul lucru de care Meghan are nevoie acum.”

Potrivit acelorași surse, Meghan e convinsă că absența ei nu îi va strica relația cu Regina care își dorește, cu siguranță, ce e mai bine pentru viitorul bebeluș. Cât despre multele răni care trebuie vindecate în familia regală, „Meghan a spus că acesta este momentul oportun pentru ca Harry să-și repare relația cu fratele său și cu tatăl său. Nu trebuie să fie acolo pentru asta,” mai susțin sursele.

Întoarcerea lui Harry în Marea Britanie pentru înmormântarea lui Philip este prima sa vizită în țara natală din martie 2020. Harry petrece cinci zile în carantină în Nottingham Cottage, casa unde a cerut-o de nevastă pe Meghan în 2017. Aceasta se află la numai câțiva metri de apartamentul în care locuiesc ducii de Cambridge.

Citește și:

Ce mesaj au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle după decesul Prințului Philip

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people