Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie, anunță sursele britanice

Autorea Anna Pasternak nu crede că vom asista la o reîntoarcere a lui Meghan Markle în Marea Britanie, mai ales după interviul exploziv acordat luna trecută lui Oprah Winfrey.

Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie, anunță sursele britanice

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală britanică. În iulie, cei doi s-au mutat alături de fiul lor, Archie, în noua lor casă din Santa Barbara, California. În septembrie au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat și să mai fie membri activi ai familiei regale în martie 2020, când s-au mutat în Statele Unite ale Americii și au început să câștige profit din colaborările cu Spotify sau Netflix. Parteneriatele cu cele două platforme aducându-le de altfel venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

În ciuda tuturor tensiunilor din ultima vreme, iscate mai ales de interviul pe care cei doi i l-au acordat lui Oprah, fanii familiei regale se așteaptă ca Prințul Harry să revină în această vară în Marea Britanie pentru a comemora ziua mamei sale, Prințesa Diana. Însă, se pare că Ducele de Sussex nu va fi însoțit și de soția sa, Meghan Markle.

„Se va întoarce Meghan Markle în U.K.? Răspunsul meu ar fi nu, nu dacă are de ales. Din păcate, nu o văd devenind vreodată un membru iubit și prețuit al familiei regale, care să fie respectat și adorat de poporul britanic.”, a declarat autoarea Anna Pasternak pentru Fox News.

În interviul care durează două ore, Meghan Markle a acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, menționând faptul că micuțul nu are un titlu regal din cauza acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale. De asemenea, se pare că nimeni din familia regală nu ar fi sărit în apărarea ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei. Meghan Markle a mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Legat de toate aceste acuze, Pasternak a declarat că „Multă lume a simțit că interviul a fost o lipsă de respect la adresa monarhiei, și într-un fel față de britanici. Pentru că monarhia face parte din mentalitatea britanicilor. Așa că acest atac la adresa monarhiei poate fi văzut ca un atac la adresa britanicilor.”

Potrivit Annei Pasternak, în ciuda tuturor atacurilor lansate de presă împotriva lui Meghan Markle, într-o primă fază, poporul britanic a plăcut-o și a acceptat-o pe Ducesa de Sussex.

„Categoric am acceptat-o. Am acceptat această minunată nuntă. Eram încântați de Markle Sparkle. Și eram încântați pentru Harry, care era un fel de fiu al poporului. Îl iubeam pe Harry și eram încântați că și-a găsit această actriță americană drept soție. Eram încântați într-un mod sincer. Dar nu au rezistat mult și au intrat într-un fel de exil autoimpus. Și nu numai asta, dar au criticat totul. La început chiar ne-a plăcut de Meghan pentru că nu era o aristocrată. Era această femeie ambițioasă și minunată. Așadar, cred că într-ul fel, mulți oameni din Marea Britanie se simt trădați de către aceasta.”, a concluzionat autoarea Anna Pasternak.

Citește și:
La ce lucru foarte important trebuie să renunțe Meghan Markle dacă vrea să devină președinta Americii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people