Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Andrei, iar petrecerea a fost una de neuitat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei

Peste 100 de prieteni și rude apropiate au fost alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan la petrecerea organizată cu ocazia botezului fiului lor mai mic, Andrei.

Zeci de copii prezenți la eveniment au fost pictați pe față și s-au distrat alături de Alba ca Zăpada. De la petrecere nu au lipsit muzica live, urările de suflet, surprizele, întâlnirile emoționante, dansurile până-n zori și bucatele alese asezonate' cu câte un ardei' rosu în cinstea sărbatoritului alintat astfel de părinții săi.

Botezul celui mai dulce Ardei' a adus împreună familia, prieteni noi, dar și prieteni vechi care toate seara s-au bucurat unii de alții și au depănat amintiri din timpuri frumoase: „Cel mai emoționant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toți cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, a povestit emoționată Adela Popescu.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au numărat Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Razvan si Irina Fodor, Cabral și Andreea Ibacka, Cristina Ciobanasu și Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu și Catalin Mitulescu, fostii colegi ai Adelei de la DJ Project, colegii de la „Vorbește lumea” și colegii lui Radu de la „Insula iubirii”.

Invitații Adelei și ai lui Radu s-au putut bucura de recitalul de suflet pe care l-a pregătit fratele actriței alături de trupa sa: „Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată cand întreaga familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist. Cu toții am dansat și l-am aplaudat de la început până la sfârșit, fie că era o piesa de la Compact sau de la Pink Floyd.”

Surpriza serii a fost dedicata părinților Adelei care l-au putut asculta live cu cele mai cunoscute piese ale sale pe Marian Nistor, cel care le-a bucurat tinerețea cu melodii precum „Domnișoara, domnișoara” sau „Frunza mea albastră”. Nici foștii colegi ai Adelei, DJ Project și Mira nu s-au lăsat mai prejos și au cântat celor prezenți la petrecerea de botez a lui Andrei cele mai cunoscute piese ale lor. Ringul a fost mereu plin, iar pe scenă au făcut pe rând urări și glume la microfon spre deliciul tuturor celor prezenți prietenii Adelei si ai lui Radu: Cove, Cabral și Razvan Fodor.

Citește și:
Adela Popescu, exclusiv pentru ELLE: „Chiar și eu am simțit presiunea colegelor mele care au născut mai slabe decât am reușit eu să fiu la șase luni după naștere'

Foto: Stefan Banu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people