Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan: „Îți mărturisesc și eu”

Adela Popescu i-a transmis soțului ei, Radu Vâlcan, un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, prezentatorul TV fiind plecat în Thailanda.

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan: "Îți mărturisesc și eu"

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află la mare distanță în această perioadă, prezentatorul TV fiind plecat în Thailanda pentru filmările emisiunii „Insula iubirii.” Cu toate că sunt departe unul de celălalt, cei doi nu uită să își facă declarații de dragoste în mediul online, iar vedeta și-a surprins soțul cu un mesaj emoționant.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, care îmbină perfect viața de familie cu cea profesională. Cum proiectele se țin lanț, prezentatorul TV este într-o nouă deplasare, departe de casă, pentru filmări. Deși va lipsi de acasă pentru câteva săptămâni, acesta a fost surprins de soția sa cu un mesaj neașteptat.

Adela Popescu, mesaj neașteptat pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu nu a ratat ocazia de a-i transmite soțului ei cât de dor îi este de el. Ba mai mult, cu ocazia Zilei Naționale a României, prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a transmis lui Radu Vâlcan cât îi este de dor de el. Drept răspuns, în aceeași notă amuzantă, Radu Vâlcan i-a spus partenerei sale că îi mărturisește același lucru, mai ales că „se apropie și Ziua Națională a Thailandei”.

„Scumpule, de Ziua României, îți mărturisesc că mi-e dor de tine”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

„Iubire, că tot se apropie ziua Thailandei, îți mărturisesc și eu același lucru”, a răspuns Radu Vâlcan.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Totodată, Adela Popescu a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine din satelit, în care se observă la ce distanță în kilometri se află soțul ei. Vedeta a făcut haz de necaz pe acest subiect și s-a amuzant de faptul că între ei nu sunt nici mai mult, nici mai puțin de 7.956 de kilometri. Adela Popescu se gândește la momentul în care se vor revedea, cu puțin timp înainte de Sărbători.

„7.956 de kilometri. „Decât” atâția kilometri ne despart”, a mai scris Adela Popescu.

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people