Actorul Idris Elba a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, iar momentul a devenit viral

Actorul Idris Elba a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Sabrina Dhowre, după ce în urmă cu ceva timp declara într-un interviu că nu mai vrea să se căsătorească vreodată.

Actorul Idris Elba a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, iar momentul a devenit viral

Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 45 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Sabrina Dhowre, în timp ce se aflau la Rio Cinema din Londra, unde se difuza „Yardie”, primul film regizat de faimosul actor.

A post shared by POP LIFE (@poplife1_) on

Deși unii ar spune că nu este cea mai romantică cerere în căsătorie, fanii au surprins emoționantul moment, iar acesta a devenit viral pe Twitter și Instagram.

În nenumărate filmulețe actorul poate fi văzut stând într-un genunchi în timp ce o cerea în căsătorie pe iubita sa în vârstă de 29 de ani.

A post shared by BellaNaija (@bellanaijaonline) on

Elba și Dhowre sunt împreună de la începutul anului 2017. Actorul a mai fost căsătorit cu Hanne Norgaard și Sonya Hamlin.

Dar cine este Sabrina Dhowre? Sabrina Dhowre este actriță și model și, în 2014, a fost încoronată Miss Vancouver.

Relația celor doi a avansat destul de repede, iar cei doi și-au făcut publică idila la premiera filmului lui Idris, „Mollys Game”, care a avut loc la Toronto International Film Festival.

Citește și:
Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Text: Andreea Pacioras
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people