Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Kate Middleton și Prințul William par părinții perfecți, însă este relația lor cu cei doi copii chiar atât de bună? Un expert în limbajul trupului a analizat aparițiile lor publice.

Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Kate Middleton este o persoană ocupată. Conduce organizații caritabile, se implică în diverse campanii, însă relația cu cei doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte, nu pare să fie afectată de programul încarcat al acesteia.

Un expert în limbajul trupului a analizat comportamentul lui Kate Middleton cu cei doi copii și explică ce anume demonstrează relația perfectă pe care Ducesa de Cambridge o are cu aceștia.

Patti Wood, expert în limbajul trupuluiși autoare a unei cărți de specialitate, a analizat pentru GoodHousekeeping.com comportamentul lui Kate Middleton.

Aceasta a vorbit despre felul în care Ducesa de Cambridge își privește copiii în timpul evenimentelor publice: „În loc să fie atentă la aparatele de fotografiat sau reporteri, Kate le indică că fiecare moment este despre familie. În felul acesta creează o amintire specială în ciuda agitației și circumstanțelor în care se află.”

Totodată, aproape de fiecare dată Kate este surprinsă zâmbind. „De multe ori, Kate și William sunt surprinși zâmbind larg. Aceste zâmbete contagioase îndică o fericire spontană”, a declarat Patti Wood.

Dacă ai privit atent imaginile cu Ducesa de Cambridge și cei doi copii, ai observat probabil că ea mereu încearcă să fie la nivelul lor. „Kate îi verifică întotdeauna pentru a se asigura că sunt ok.”, a declarat Blanca Cobb pentru GoodHousekeeping.com. În plus, ea ține de mână sau în brațe mereu unul dintre copii. Dacă își ține copiii în brațe, ea îi ține ușpr pe aceștia și de picioare. „Această strângere mai lejeră indică faptul că are încredere în copiii și le oferă suficient spațiu.”

Fotografia de mai sus, în care toţi membrii familiei sunt pe aceeaşi linie indică că sunt foarte uniţi. „Lucrurile mici, precum mersul în aceeaşi linie, arată că există un echilibru puternic în cuplu.”

Citeşte şi:
Kate Middleton și stilul său maternity: cele mai stylish ținute

Toată această analiză ne confirmă ceea ce credeam deja: Kate Middleton este o mamă minunată, care are întotdeauna grijă de copiii săi. În plus, se pare că ea este cea care conduce familia, însuşi Prinţul Harry recunoscând acest lucru într-un interviu anterior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people