Actorii din „Friends” nu exclud posibilitatea unui remake al serialului

Jennifer Aniston a vorbit recent despre o posibilă reuniune a renumitului sitcom „Friends".

Actorii din „Friends” nu exclud posibilitatea unui remake al serialului

Jennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres și a dezvăluit că este deschisă unei propuneri de reuniune a serialului „Friends”. Mai mult decât atât, actrița în vârstă de 50 de ani spune că ceilalți colegi ai săi ar fi, cu siguranță, încântați de idee: „Fetele ar face-o. La fel și băieții, sunt sigură. Orice este posibil.”

Nu este prima dată când Jennifer Aniston este întrebată despre o reuniune a sitcom-ului „Friends”, chiar Ellen abordând acest subiect anul trecut, însă fanii au înțeles că nu ar trebui să se entuziasmeze prea mult cu gândul la această posibilitate, chiar dacă răspunsul actriței a fost similar: „Orice este posibil, Ellen. Absolut orice. Adică, George Clooney s-a căsătorit.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tomorrow, one of my best friends tells me about a reunion with some of her best Friends.

O postare distribuită de Ellen (@theellenshow) pe

Courteney Cox, care a interpretat rolul Monicăi Geller în serial, a spus că, deși nu vede o reuniune întâmplându-se, nu ar refuza oportunitatea, dacă aceasta s-ar ivi: „Oamenii ne întreabă mereu – Veți face un remake? A fost o poveste despre un grup de oameni care sunt prieteni în jurul vârstei de 30 de ani. Nu știu dacă există un mod de a reface acest lucru. Nu o văd întâmplându-se. Chiar dacă aș face orice să fiu din nou într-o cameră cu acei oameni jucând și distrându-se. A fost cel mai incredibil job pe care l-am avut vreodată. Nu știu cum ar arăta astăzi, dar nu se știe niciodată. Multe show-uri au parte de un remake de succes.”

Ceilalți actori nu și-au exprimat, totuși, entuziasmul față de idee, una dintre acestea fiind Lisa Kudrow. „Ar fi distractiv, dar despre ce am vorbi? Gândiți-vă. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la show a fost că personajele aveau în jur de 20 de ani și formau o familie. Acum, cu toții au familii, deci la ce ne vom uita?”, le-a spus Lisa Kudrow, cea care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, celor de la Today, în 2017.

Deși viitorul arată incert, actorii sunt prieteni în afara platourilor de filmare, întâlnindu-se ocazional și ținând legătura frecvent prin telefon.

Citește și:
Cum Sabrina Dhowre, soția lui Idris Elba, i-a schimbat acestui părerea despre căsătorie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people