Beko Kaygee vine in Romania pentru evenimentul Rainbow Day

Revista Psychologies il aduce in exclusivitate pe Beko Kaygee, unul dintre cei mai in voga Master Traineri motivationali din Marea Britanie!

Beko Kaygee vine in Romania pentru evenimentul Rainbow Day

Programul gandit de Beko Kaygee, in exclusivitate pentru RAINBOW DAY, acopera o paleta diversificata de activitati, abordand metode holistice a caror finalitate este armonia intre minte si trup.

Rainbow Day este un workshop de peste 7 ore, cu adresabilitate larga, extrem de util indiferent de varsta si nivel de antrenament. Aici vei invata sa-ti infrunti temerile, sa-ti depasesti problemele curente si blocajele fizice si psihice.

Iti vei insusi o combinatie unica de yoga, dans (afro-moves), tehnici de meditatie si de respiratie. De asemenea, vei invata chiar de la Beko Kaygee, cum sa te hranesti astfel incat dietele sa ramana o amintire.

Unde?
The Grand Avenue – Hotel JW Marriott. Adresa: Calea 13 Septembrie, nr. 90 Bucuresti

Cand ?
Sambata, 14 septembrie, in intervalul orar 09.30 – 17.30

What you get:

  • O zi intreaga cu cel mai in voga Master Trainer motivational din Marea Britanie
  • Rafinament si o atmosfera exclusivista creata special pentru tine, in incinta The Grand Avenue (Hotel JW Marriott)
  • Iti vei insusi o combinatie unica de yoga, dans (afro-moves) si tehnici de meditatie si de respiratie.
  • Programul gandit de Beko Kaygee, in exclusivitate pentru RAINBOW DAY, acopera o paleta diversificata de activitati, abordand metode holistice a caror finalitate este armonia intre minte si trup.
  • RAINBOW DAY este un workshop de peste 7 ore, cu adresabilitate larga, extrem de util indiferent de varsta si nivel de antrenament. Aici vei invata sa-ti infrunti temerile, sa-ti depasesti problemele curente si blocajele fizice si psihice.
  • Tips & tricks pe teme de nutritie (Q&A session) – vei invata, chiar de la Beko Kaygee, sa te hranesti astfel incat mult discutatele diete sa ramana o amintire.
  • Lunch break – un meniu special, cu proprietati energizante, o experienta culinara sofisticata, un adevarat spectacol de savoare si culoare.
  • CADOU – un kit cu produse organice premium, atent selectate pentru tine, de catre echipa revistei Psychologies.

Probabil este cel mai in voga Fitness Presenter din Marea Britanie… International Presenter si Master Trainer, Beko Kaygee promoveaza viata sanatoasa de mai bine de 20 de ani.

Programele sale acopera o gama larga de activitati, respectiv dans, arte martiale si metode de sanatate holistica, transpuse in exercitii dinamice, sigure si accesibile pentru oricine. Director al ‘F3 Fitness, fondator ‘F3 Tai Chi & Chi Kung Academy si in prezent implicat in dezvoltarea ‘Scolii de Yoga F3, Beko este creatorul conceptelor Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), ‘Bend it With Beko si ‘Blade.

Beko a studiat cu instructori din toate colturile lumii, ulterior sustinand la randul lui cursuri si seminarii in numeroase tari. Este consultant holistic, se bucura de un succes urias, fiind invitat la numeroase conventii internationale de profil. In loc sa ofere alternative care nu au nici o relevanta pentru o pozitie specifica sau miscare, Beko ofera „adaptari' rationale care genereaza aceleasi beneficii si care, in cele mai multe cazuri, duc spre atingerea obiectivului propus: pozitia specifica sau miscarea respectiva.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere gasiti aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet