Ținute dezastruoase la Oscar în ultimii ani. Cele mai nefericite alegeri vestimentare, de la Nicole Kidman la Scarlett Johansson

Covorul roșu al premiilor Oscar nu a fost ferit de ținute dezastruoase în ultimii ani, chiar din partea unor vedete care sunt, în mod normal, cunoscute pentru alegeri impecabile.

Ținute dezastruoase pe covorul roșu al premiilor Oscar? Da, s-au mai văzut. Nu foarte des, ce e drept, pentru că în general celebritățile de la Hollywood fac eforturi deosebite mai ales când este vorba de evenimente cu public atât de mare. Stiliștii se întrec în a propune cele mai frumoase, mai elegante și mai extravagante rochii, dar poate că tocmai din dorința de spectaculos uneori alegerile lor nu sunt cele mai inspirate.

Ce este interesant, atunci când vine vorba despre ținute dezastruoase la decernarea premiilor Academiei Americane de Film, este faptul că unele dintre vedetele cunoscute pentru stilul lor sunt predispuse, parcă, la a face greșeli. Este drept că și așteptările publicului față de ele (și, implicit, ale noastre) sunt mult mai mari. Dar care sunt șansele de a le prinde pe picior greșit pe Nicole Kidman, Jennifer Lawrence sau, să spunem, Jessica Chastain?

Iată că se întâmplă, totuși. Nicole Kidman, în 2013, a optat pentru o rochie L’wren Scott care nu îi făcea dreptate nici creatoarei, nici actriței. Jennifer Lawrence, care a colaborat ani de zile cu casa Dior, purtând cele mai diafane rochii (cine poate uita creația albă superbă în care și-a ridicat trofeul, după ce s-a împiedicat pe scări?), a ales și o ținută teribil de nefericită creată de același brand. Iar de ținute dezastruoase nu au fost ferite nici Cicely Tyson, o legendă a ecranului și a activismului, și care, la urma urmei, și-a permis întotdeauna să poarte orice, și nici Kate Winslet, o actriță extraordinară și în același timp o persoană cu un simț estetic fin, dar care, în 2016, a purtat o creație Ralph Lauren care, în lumina reflectoarelor, părea să fi fost făcută dintr-un sac negru de plastic.

Ținute dezastruoase au mai purtat și Sandra Oh, căzând în atât de ispititorul păcat al nenumăratelor volane, dar și Janelle Monae, de obicei impecabilă în smoking-uri clasice, când a ales o rochie mult prea complicată, ce părea să o înghită cu totul, în 2017. Din topul nostru nu puteau să lipsească nici erorile de judecată făcute de Andra Day în 2018 (rochia sa Zac Posen putea fi la fel de bine o husă pentru canapea în casa bunicilor), Jessica Chastain, cufundată într-o rochie McQueen în 2012, sau Billy Porter anul trecut. Și, da, înțelegem că un bărbat care decide să poarte rochii la astfel de eveniment se poate entuziasma fără măsură, dar cerem mai mult de la Billy!

Dar nu ne crede pe cuvânt. Răsfoiește galeria pe care ți-am pregătit-o și spune-ne ce crezi tu despre ținutele purtate de vedete la Oscarurile ultimilor ani. Sunt acestea ținute dezastruoase sau nu? Și cât de mult contează o eroare stilistică din când în când?

Citește și:
Lucruri inedite pe care nu le știai până acum despre Regina Elisabeta a II-a

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle