Care sunt semnele unei relatii nefericite

Afla care sunt semnele ca relatia ta este departe de a fi una benefica. Lucrurile pot scapa de sub control fara sa realizezi.

Care sunt semnele unei relatii nefericite

5. Si-a pierdut entuziasmul

Ceaa ce duce de cele mai multe ori la relatii nefericite este chiar plictiseala. Dca partenerul tau nu face nimic in sensul asta, se pare ca s-a plictisit de tine. Entuziasmul tine o relatie functionabila, iar in lipsa acestuia o sa fiti blocati intr-o rutina de cuplu ce duce intr-un sfarsit la despartire.

6. Lipsesti din planurile lui

Ca in orice cuplu este normal ca cei doi parteneri sa isi faca planuri impreuna. Atunci cand insa viitorul lui nu te include si din relatia voastra lipsesc afectiunea si devotamentul, te poti considera deja intr-o relatie nefericita ce nu iti aduce niciun beneficiu. Planurile de cuplu trebuie sa fie comune si sa includa ambii parteneri, spun ceva gresit?

7. Se focuseaza pe lucrurile negative

Sacaiala poate fi si ea considerata un semn ca relatia in care de afli nu este tocmai cea corecta. Este normal sa discutati si aspectele negative, dar atunci cand partenerul tau insista asupra lor, poate indica o lipsa de apreciere din partea lui. De asemenea poate fi si un semn de plictiseala, in ambele cazuri fiind necesara o schimbare. Daca sacaielile sunt mai dese decat complementele, de ce sa te complici?

8. Iti ignora impulsurile

Relatiile nefericite sunt considerate atat cele carora le lipseste legatura spirituala, atat cat si cele la care contactul fizic lasa de dorit. Daca pasiunea de la inceput a ramas doar o amintire, si el mereu gaseste scuze sa amane momentele tandre dintre voi, ne ramane decat sa concluzionam: relatia voastra este una nefericita. Insista, insista, insista; iar daca asta nu functioneaza va trebui sa aveti acea discutie.

Citeste si:
Lucruri care fac ca o relatie sa fie una fericita

9. El nu este unicul

Daca ai recunoscut multe dintre aceste semne, este cazul sa faci o schimbare. El nu este singurul si cum se spune „are balta peste'. Asa ca nu ignora aceste semne si nu insista pe ceea ce nu fucntioneaza. Fiecare femeie merita un barbat care sa o iubeasca si o relatie fericita.

Din cand in cand trebuie sa te intrebi: „Oare sunt fericita cu relatia in care ma aflu?' Aceasta intrebare ar trebui sa te lamureasca si sa iti faca ordine in viata. Daca ceea ce iti doresti nu se afla in relatia ta actuala, nu dispera! Este normal ca uneori sa fim dezamagiti.

Text: Robert Moraru
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle