Răspunsul tău la aceste 7 întrebări dezvăluie dacă ești dependentă de dragoste

A fi dependentă de dragoste, de relații, de un partener, poate fi o problemă mai mare decât îți poți imagina.

Răspunsul tău la aceste 7 întrebări dezvăluie dacă ești dependentă de dragoste

Este o mare diferență între a fi îndrăgostită și a fi dependentă de dragoste. Dacă ai gândit vreodată că relația în care ești implicată nu îți aduce fericire, dar cu toate acestea nu te poți despărți de acea persoană, atunci este momentul să recunoști faptul că ești dependentă de dragoste.

Ar trebui să te uiți mai atent la valoarea și scopul pe care îl au relațiile în viața ta. Ești implicată într-o relație pentru că între tine și partener există o atracție extraordinară? Ești în această relație pentru că își este teamă să fii singură? Această relație te ajută să devii o persoană mai bună, să evoluezi pe toate planurile?

Multe dintre noi, în căutarea dragostei adevărate, uităm sau alegem sa ignorăm răspunsurile la câteva întrebări de bază. Și toate acestea se întâmplă pentru că simțim și credem că iubim cu adevărat.

Avem o veste proastă pentru tine. Doar pentru că ai impresia că o persoană este sufletul tău pereche, acest lucru nu înseamnă că este și adevărat.

Răspunde cu sinceritate la următoarele 7 întrebări și la final vei descoperi dacă ești sau nu dependentă de dragoste.

1.Ai un partener de care te desparți constant pentru ca la scurt timp după să vă împăcați?

2.Ți se întâmplă des să te gândești că partenerul tău nu este persoana potrivită pentru tine?

3.Prietenii tăi cei mai buni ți-au spus vreodată că partenerul tău nu este cea mai bună variantă și că meriți o persoană mult mai bună?

4.Dacă stați despărțiți mai mult de două zile, te simți pierdută sau incompletă fără el?

5.În primele zile de la o despărțire ai probleme cu somnul, de alimentație sau dificultăți în a-ți duce la bun sfârșit activitățile de zi cu zi?

6.Ai nevoie să simți că trăiești totul la maxim pentru a te considera o persoană împlinită?

7.Te simți în al nouălea cer dacă te-ai împăcat cu partenerul, după o ceartă serioasă?

Ei bine, dacă răspunsul tău este afirmativ la mai mult de două dintre aceste întrebări, atunci ar trebui să te analizezi mai bine și să te gândești mai serios la ce îți dorești tu cu adevărat și nu ceea ce simți și crezi că ai nevoie.

Faptul că ai nevoie de un partener pentru a te simți completă poate fi doar un semn al nesiguranței pe care o ai legat de propria ta persoană. Poate fi teama de singurătate, poate fi teama de a fi respinsă, însă aceste lucruri nu trebuie să stea în calea fericirii tale.

Nu, nu ai nevoie de un partener pentru a fi fericită, iar dependența de dragoste este un semn că ar trebui să înveți să te pui pe tine mereu pe primul plan. Și da, poți avea și un partener care să te iubească, să te prețuiască, care să îți ofere momente pasionale și alături de care să trăiești dragostea adevărată.

Citește și:
Dacă faci aceste 10 lucruri ca să fii mai atrăgătoare în ochii unui bărbat, ne pare rău: ai înțeles totul extrem de greșit!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle