Portret: Lottie Moss

Da, numele acela nu este o coincidenta. Lottie Moss este sora cea mica a celui mai celebru supermodel din istorie si acum, la 18 ani, se lanseaza si ea in lumea modei.

Portret: Lottie Moss

Nu te astepta neaparat ca figura lui Lottie sa-ti fie familiara. Dar cu siguranta iti va trezi cateva amintiri. La doar 18 ani, sora cea mica a lui Kate nu are prea multe aparitii publice. Totusi, cele cateva pe care le-a avut au fost de-a dreptul memorabile.

Lottie se poate lauda deja cu aparitii in editoriale fashion din reviste ca Other, Dazed & Confused, Teen Vogue, W Magazine si British Vogue. Iar in ultimele luni, tanara incepe sa prinda avant. Editia americana a revistei Vogue a solicitat-o, alaturi de alte surori celebre (Bella Hadid si Kylie Jenner), sa apara intr-un proiect special.

Inainte de asta, ea a realizat un editorial Calvin Klein Jeans x mytheresa.com, in care pot sa-ti spun cu mana pe inima (daca nu l-ai vazut deja) ca seamana izbitor cu sora ei mai mare si muuult mai celebra in faimoasele sale imagini de campanie Calvin Klein din anii 90. Apoi, a fost si eroina campaniei Red Valentino, intr-o serie de imagini cu iz suprarealist semnate de fotograful Tim Walker.

Nu e destul? Atunci iti mai spun si ca a prezentat deja pentru Sonia Rykiel. Si, cum Lottie tocmai ce si-a anuntat decizia de a face o cariera in modelling, iar Saptamanile modei sunt in plina desfasurare, te asigur ca o vom vedea de foarte multe ori.

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle