Partenerul tău este o persoană sociabilă? Ce aveți de câștigat în cuplu datorită acestei calități

Te impresionează că partenerul tău este o persoană sociabilă sau asta îți conferă o anumită nesiguranță? Indiferent de răspuns, în realitate cuplul are de câștigat.

Partenerul tău este o persoană sociabilă? Ce aveți de câștigat în cuplu datorită acestei calități

Ți-a fost clar de la început că este o persoană sociabilă. Cunoaște o mulțime de oameni, nu este timid, se integrează ușor. Uneori asta ți-a stârnit gelozia, alteori aveai senzația că el captează lumina reflectoarelor și tu nu mai ești văzută, luată în seamă. Faptul că i se deschideau uși era pe altă parte încurajator. Iar pentru relația în sine un partener sociabil aduce o mulțime de beneficii.

Este versatil

Adică se va descurca grozav și cu colegii tăi de serviciu care sunt poate ceva mai rigizi, mai scorțoși, cu părinții reticenți, tradiționali, sau cu prietenii zgomotoși și puși mereu pe party. Până și copiii îl plac și este pentru ei un partener de joacă minunat.

Nu te plictisești cu el

Un partener sociabil cunoaște mulți oameni care sunt diferiți și care au variate arii de interes. Ceea ce înseamnă că și el este un personaj complex, cu multiple interese, alături de care poți merge la cel mai fancy restaurant dar și cu cortul într-o drumeție la munte.

Nu evită să iasă cu prietenii tăi

Un bărbat retras, timid, s-ar putea simți confortabil numai cu prietenii săi sau să își dorească să petreacă mai mult timp numai cu tine. Bărbatul sociabil este deschis întâlnirilor cu rudele tale, prietenii tăi, fără prea multe runde de negocieri în prealabil. Are un grad de adaptabilitate foarte ridicat.

Este un bun partener de discuție

Rămâne fără cuvinte doar dacă este obosit. Astfel are centura neagră în arta conversației și te stimulează mental semnificativ. Face față discuțiilor din aproape orice cerc social în care mergeți împreună și nu te temi că va spune vreo prostie sau va epata.

Este realizat în plan profesional

Cunoaște o mulțime de oameni, este plăcut, se integrează și toate astea sunt atuuri importante în plan profesional. Căci are oportunități mai bune, iar șansele de promovare cresc.

Este deschis

Un bărbat sociabil nu va fi închis legat de ceea ce simte sau gândește. Nu îi scoți vorbele cu cleștele și nici nu faci presupuneri, căci îți va răspunde transparent la toate întrebările. Își asumă propria vulnerabilitate și îți va comunica atunci când ceva îl deranjează sau nemulțumește.

Are încredere în sine ridicată

De unde stimă de sine ridicată și slabă tendință către dramatism, gelozii, discuții și certuri inutile. Știe cine este și ce poate, neavând nevoie ca tu să îl validezi la fiecare pas. În acest context este dispus să își asume riscuri, fără ca asta să însemne că nu face o analiză sau evaluare înainte. Cu el poți construi și avea experiențe de care poate că te temeai sau nu te-ai fi aventurat singură.

Stare de spirit pozitivă

Nu poate fi sociabil și agreat de toată lumea dacă dă dovadă de pesimism cronic. De fel este vesel, optimist și e o companie plăcută care știe să îți ridice starea de spirit când ai un moment prost.

Citește și:
Semne că partenerul tău are nevoie de mai mult spațiu personal decât tine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle