Top 5 cele mai geloase zodii

Sunt multe tipuri de gelozie și cele mai multe persoane manifestă într-un fel sau altul acest sentiment neplăcut.

Top 5 cele mai geloase zodii

Atunci când ești implicată într-o relație, fie una de lungă durată sau aflată la început, este foarte posibil să experimentezi momente de gelozie.

Există unele zodii care pot deveni foarte geloase atunci când observă că partenerul lor primește mai multă atenție din partea altor persoane, în special de sex opus.

Taur

Nativii Taur alocă mult timp și efort relațiilor astfel încât eșecul sentimental poate fi un adevărat dezastru pentru ei. Dacă un nativ Taur devine gelos, acest lucru nu poate însemna decât că s-a întâmplat ceva suficient de grav, care l-a determinat să își piardă încrederea într-o persoană.

Taurii au tendința de a fi un pic prea posesivi atunci când vine vorba de persoana pe care o iubesc, astfel încât, dacă devin geloși, vor începe să se comporte protectiv, mai mult decât de obicei. Vor deveni și mai încăpățânați și se vor comporta ciudat, arătând faptul că sunt răniți.

Rac

În general, nativii Rac sunt persoane suspicioase. Nu le este ușor să își exprime sentimentele, dar când fac acest lucru înseamnă că le-ai câștigat încrederea. Atunci când devin geloși, vei observa că tind să fie mai rezervați și mai atenți la fiecare gest pe care îl faci.

Dacă sunt într-o relație aflată la început, nativii Rac vor părea nesiguri și vor cere dovezi ale afecțiunii partenerului. Pot părea geloși însă, de fapt, este doar un indicator al faptului că nu au încredere în propria persoană. Cea mai bună metodă de a combate acest aspect este să îi asculți atunci când spun că vor să îți vorbească despre ceva foarte important.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Leu

Pentru nativul Leu, tot ceea ce contează este nativul Leu. Poate că sună un pic egoist, însă nativul Leu crede cu tărie că nimeni nu poate avea mai multă grijă de persoana lui decât el. Atunci când devine gelos, poate exagera cu ușurință și te poți aștepta la momente dramatice.

Gelozia îl transformă într-o persoană melodramatică. Va vocifera și va face scandal până când îi vei reaminti că nu are niciun motiv să se comporte așa. S-ar putea chiar să nu fie deloc supărat, ci doar să interpreteze un rol pentru a obține un plus de atenție.

Scorpion

Atunci când un nativ Scorpion crede că se întâmplă ceva și își pierde încrederea în tine, îi va fi aproape imposibil să te ierte, chiar dacă îi vei dovedi loialitatea. Poate fi o persoană misterioasă și secretoasă, iar acest lucru îi afectează și încrederea în persoanele apropiate.

Dacă un nativ Scorpion are chiar și cel mai mic motiv să creadă că partenerul este infidel – chiar dacă nu are nici cea mai mică dovadă – atunci se va lăsa copleșit de gelozie. Și nu își va ascunde deloc sentimentele!

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, gelozia este cea care duce la destrămarea relației. Îi este greu să aibă încredere în oameni și, atunci când are motive de gelozie, va renunța la acel partener fără să stea prea mult pe gânduri.

Este bine să fie sincer cu nativul Capricorn deoarece gelozia îl poate determina să se comporte extrem de ciudat, uneori chiar și răutăcios.

Citește și:
4 zodii care nu recunosc niciodată atunci când greșesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video