Filme și seriale noi de văzut în luna decembrie 2023 pe Netflix

În luna decembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Leave the World Behind

În acest thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail (MR. ROBOT), Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myha’la), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Filmul este bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award.

Premiera: 8 decembrie

The Crown – Sezonul 6, Partea 2

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Prima parte, disponibilă acum. A doua parte are premiera pe 14 decembrie

MAESTRO

Maestro este o poveste de iubire tumultoasă și fără limite, care prezintă relația de o viață dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de iubire pentru viață și artă, Maestro este, în esența sa, un portret emoțional epic al familiei și al dragostei. Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis fac parte din distribuție.

Premiera: 20 decembrie

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire

Zack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead, aduce REBEL MOON, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei este amenințată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei și se naște o nouă armată formată din eroi. Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman fac parte din distribuție.

Premiera: 22 decembrie

BERLIN

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

Premiera: 29 decembrie

Blood Coast

Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.

Premiera: 6 decembrie

Christmas as Usual

Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.

Premiera: 6 decembrie

My Life With the Walter Boys

Cu viața marcată de tragedie, o adolescentă se mută la familia tutoarei dintr-un oraș micuț și învață lecții noi despre iubire, speranță și prietenie.

Premiera: 7 decembrie

NAGA

Rămasă în deșert după o petrecere secretă, o tânără trebuie să treacă de o cămilă răzbunătoare și de probleme chiar mai grave pentru a ajunge acasă la timp.

Premiera: 7 decembrie

World War II: From the Frontlines

Cu materiale de arhivă readuse la viață și voci din toate taberele conflictului, serialul documentar prezintă Al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă.

Premiera: 7 decembrie

Blood Vessel

Șase oameni fug dintr-un oraș devastat de poluarea cu hidrocarburi și se adăpostesc pe o navă misterioasă, fără să bănuiască ce pericole îi pândesc.

Premiera: 8 decembrie

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only

De la începuturile timide până la culmile gloriei, Kevin Hart și Chris Rock fac dezvăluiri inedite din culisele prieteniei și carierelor lor.

Premiera: 12 decembrie

Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team

În acest serial documentar, echipa națională de fotbal feminin a Statelor Unite încearcă să obțină al treilea titlu consecutiv la Cupa Mondială FIFA din 2023.

Premiera: 12 decembrie

The Influencer

O postare de pe rețelele sociale nu merge conform planului, iar o influenceriță este nevoită să-și reconstruiască reputația în mediul online necruțător.

Premiera: 13 decembrie

Se Eu Fosse: Luísa Sonza

În acest serial documentar, cea mai controversată cântăreață pop a Braziliei povestește despre iubire, carieră, conflicte, dar și despre noul ei album.

Premiera: 13 decembrie

Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Josu Urrutikoetxea, cunoscut și ca Josu Ternera, îi acordă un interviu amplu lui Jordi Évole despre implicarea lui în grupul terorist ETA.

Premiera: 15 decembrie

Familia

O familie se strânge la masă pentru a discuta despre viitorul idilicei lor ferme de măslini. Printre râsete și mărturisiri, iese la iveală complexitatea relațiilor lor.

Premiera: 15 decembrie

A Vampire in the Family

Un fost fotbalist slab de înger află despre cumnatul său că este un vampir cu planuri de a cuceri lumea. Va trebui să capete curaj și să salveze situația.

Premiera: 24 decembrie

The Manny

O femeie de carieră influentă angajează un fermier să aibă grijă de copiii ei, fără să știe că el îi va schimba părerile despre rolurile de gen și despre dragoste.

Premiera: 24 decembrie

Ricky Gervais: Armageddon

Controversatul comedian Ricky Gervais face haz de ofticoși și de sensibili în acest program de comedie despre sfârșitul omenirii.

Premiera: 25 decembrie

Hell Camp: Teen Nightmare

În anii ’80, cei mai rebeli adolescenți erau trimiși într-o tabără de terapie în deșertul din Utah. Condițiile erau brutale, dar personalul taberei era și mai dur.

Premiera: 27 decembrie

Citește și:
Agenda de decembrie 2023: cele mai interesante evenimente ale lunii, pe care nu trebuie să le ratezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle