Filme perfecte pentru sezonul Sărbătorilor, pe care chiar merită să le vizionezi

Dacă nu știi de să faci de Sărbători, o listă cu cele mai bune filme de vizionat este perfectă pentru un moment de relaxare acasă.

Indiferent dacă sunt sau nu considerate clasice de Sărbători, aceste filme oferă o stare de bine și sunt un prilej foarte bun de relaxare alături de familie sau prieteni. Unele dintre aceste filme sunt mai mult pe partea de familie, în timp ce altele sunt în mod decisiv mai picante. Oricare ar fi starea de spirit a publicului, există cu siguranță câteva alegeri excelente.

Meet The Parents (2000)​​​​​

Comedia din 2000 a lui Jay Roach a dat startul: este un film aproape imposibil să nu-l privești în perioada Sărbătorilor. Este unul dintre acele filme care rulează mereu în avioane în timpul zborurilor de Ziua Recunoștinței și de Crăciun. Filmul este despre Greg Focker (Ben Stiller) și prietena sa Pam (Teri Polo) care îi vizitează pe părinții ei (Robert De Niro și Blythe Danner) în Long Island pentru nunta surorii sale Debbie (Nicole DeHuff).

Aproape tot ce ar putea merge prost se întâmplă pentru Greg: inelul de logodnă pe care plănuia să-l ceară în căsătorie în fața familiei lui Pam se pierde în timpul călătoriei, îi face din greșeală lui Debbie un ochi vânăt și un nas spart în timpul unui joc amical de volei, iar tatăl lui Pam îl disprețuiește cu desăvârșire.

The Night Before (2015)

The Night Before documentează o noapte din viața lui Isaac, Ethan și Chris, trei prieteni de lungă durată care, în ultimii zece ani, și-au petrecut Crăciunul distrându-se. Cu toate acestea, în condițiile în care Isaac se pregătește să aibă un copil, trio-ul trebuie să accepte că nopțile lor anuale de sărbătoare ar putea lua sfârșit.

Son in Law (1993)

În această comedie din 1993, Shore joacă rolul lui Crawl, un petrecăreț care se întâlnește cu o fată inocentă de la fermă, Rebecca (Carla Gugino). Întorcându-se acasă, în Dakota de Sud, pentru vacanța de Ziua Recunoștinței, Rebecca îl aduce pe Crawl cu ea și, să spunem doar că nu se integrează în familie. Performanța lui Shore și umorul unic al lui Shore fac ca acest film să fie imposibil să nu râzi la el. Este, de asemenea, un film bun, cu multe mesaje pozitive de acceptare a oamenilor care sunt „diferiți”.

The Daytrippers (1997)

Un film independent devenit clasic. Filmul din 1997 regizat și scris de Greg Mottola este o comedie-dramă de ultimă generație. A doua zi după Ziua Recunoștinței, Eliza (Hope Davis) găsește o scrisoare de dragoste în sertarul soțului ei, Louis (Stanley Tucci), ceea ce o face să bănuiască faptul că acesta ar putea să o înșele. Hotărând să meargă la New York și să-l confrunte ea însăși, întreaga ei familie o roagă să i se alăture. Astfel, sora ei Jo (Parker Posey) și iubitul Carl (Liev Schreiber), împreună cu părinții ei, Jim (Pat McNamara) și Rita (Anne Meara), se urcă cu toții în mașina lor veche și distrusă și pornesc într-o excursie hilară.

Citește și:
Andreea Antonescu spune adevăratul motiv pentru care fiica ei a rămas să locuiască în America

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle