Excitat și hedonistic: Troye Sivan, ultima mea dragoste (de Corina Bud)

Troye e f*cking perfect!

Excitat și hedonistic: Troye Sivan, ultima mea dragoste (de Corina Bud)

Troye e f*cking perfect: are structura osoasă și alura corporală a unui supermodel (nu degeaba a fost înnebunit după el Heidi Slimane, care l-a invitat la catwalk pentru Saint Laurent acum vreo 3 ani și e imaginea Maison Valentino pentru Spring 2018 Collection), carisma lui, spun eu, a anunțat și succesul lui Timothee Chalamet, în cinema, face un synthpop superintoxicant, are un simt fashion dement (lucrează cu Kyle Luu, care îl adoră), este unul din cei mai influenți influencers pe youtube, voce de generație 3.0 și de vreo 2 ani încoace (mai ales după YOUTH – capslock-urile nu sunt deloc întâmplătoare), toată lumea previzioneaza că el e the prince of pop'.

A D E V Ă R A T.

Anul asta ne-a terminat pe toți cu My My My', cu poezia și clipul atât de erotic, de puternic și de romantic fără niciun strop de prea mult zahăr. Alea 3 minute jumătate de clip m-au făcut dependentă de puști și m-am gândit și eu serios să am, într-unul din clipurile mele, ca guest, un star porno (el l-a avut pe Brody Blomqvist și totul a fost perfect de inspirat și sexy).

A urmat, acum câteva săptămâni, Bloom' (care dă și numele ultimului lui album).

Citiți cu atenție versul, ascultați-l în piesă și… decriptați:

Take a trip into my garden … Might tell you to/Take a second, baby, slow it down'. Nu aveți nevoie de indicii, nu?  Cât de cool e să te iei de orice tabu și să fii atât de liber!

Bloom' m-a dat pe spate și m-a făcut fană absolută a lui Troye. Clipul e epic: de la stilism, culori, makeup, poezie, mesaj.

Și, încă o dată, totul e triumfător mai ales când înțelegi că tipul își asumă tot: de la fiecare outfit, culoare până la ultima virgulă din vers.

Sivan a urmat parcursul aproape clasic al unui star de generație digitală. A început în Youtube, ca vlogger, la 12 ani și a devenit rapid unul din cele mai influente personalități de media din Australia. Seria lui Lifes Unanswerable Questions a fost adorată de puști din lumea mare pentru sinceritatea și curajul ideilor. La 18 ani a postat primul cântec original, inspirat de romanul The Fault în Our Stars și, câteva săptămâni mai târziu, a avut coming-out-ul în față followers-ilor, 8 minute de sinceritate și vulnerabilitate copleșitoare, care au devenit imediat virale. Asta a fost boom-ul.

Apoi, revista Time l-a numit unul din cei mai influenți adolescenți din lume, a avut un rol în seria X-Men, are 6 milioane de subscribers pe youtube și fani ca Taylor Swift, Charli XcX, Madonna (yep!), Ed Sheeran sau Ariana Grande.

Cu prințesa Ariana, tocmai a lansat Dance To This', un epitom de cool pentru cultură pop.

Piesă e uberdansabilă, are vierme' care îți rămâne înfipt în creier și te culci/te scoli cu ea în cap, iar clipul e mix super-rafinat, un old school care combină (așa cum a spus Troye într-un tweet) referințe High School Musical, Grease, Cher și The Knife…

Ascultați-l, dar să vă asumați riscul că o să vă obsedeze:

Citește și:
Meet Anitta: cel mai cool star pop din Brazilia (de Corina Bud)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle