De ce este important ca în relația de cuplu să vă sărbătoriți realizările și cum să faceți asta

Realizările individuale dar și cele de echipă, ale cuplului, trebuie celebrate adecvat. Avantajul principal? Vă unesc și mai mult.

De ce este important ca în relația de cuplu să vă sărbătoriți realizările și cum să faceți asta

În cuplu este important să vă sărbătoriți nu doar ziua de naștere și de nume, ci și realizările pe care le aveți fiecare la nivel individual, ori care sunt rezultatul muncii voastre în doi. Care ar putea fi acestea? Faptul că v-ați cumpărat o casă, o mașină, ați redecorat apartamentul, ați făcut sau ați adoptat un copil, v-ați luat un cățel, ați terminat un maraton sau un curs în doi… lista este infinită. La fel și pe plan personal. Unul dintre voi și-a schimbat serviciul sau a fost promovat, a primit o mărire de salariu, a finalizat un proiect greu și stresant, a început sau terminat o nouă facultate sau un masterat etc. De ce să sărbătoriți? Nu doar ca să marcați momentul, ci în felul acesta să vă simțiți văzuți, apreciați, importanți, validați.

Pregățiți împreună cina…

sau faceți împreună un tort care să arate cât mai festiv. Desigur, puteți ieși în oraș, însă dacă preferați un cadru mai intim, puneți cele mai bune haine și vesela pentru ocazii speciale și sărbătoriți cu fast chiar la voi acasă.

Un colaj

Ați locuit cu părinții, apoi cu chirie, după care ați avut un apartament mic și acum v-ați luat o casă. Reprezentați tot parcursul prin fotografii sau simboluri pentru fiecare etapă. La fel dacă tocmai a apărut pe lume un bebeluș, colajul vă va încălzi sufletul ori de câte ori îl veți vedea pe perete, înrămat.

O vacanță specială

Dar acea vacanță pe care să o țineți minte toată viața. De ce doar luna de miere trebuie să fie wow? Alegeți acea destinație la care visați cu ochii deschiși, chiar dacă implică un efort financiar. Meritați să vă oferiți tot ce e mai frumos și bun.

Un cadou

Poate fi ceva personalizat, ce știi că partenerul își dorește foarte mult, ori un obiect pe care să îl confecționezi tu de mână și astfel să îi adaugi o valoare specială.

O experiență

Noul job poate fi sărbătorit prin lecții de schi, de dans, de pictură, să săriți din avion cu parașuta, să mergeți la un escape room… în funcție de preferințe și gustul pentru risc și aventură.

Vision board

Similar colajului menționat anterior, acesta poate să fie o oglindă a întregii voastre relații. Astfel să cuprindă toate evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, lăsând loc și pentru unele noi ce urmează să fie adăugate la vremea lor.

Petrecere tematică

Ai început o nouă facultate pe care ți-i fi dorit foarte mult să o urmezi, dar în final ai ales drumul trasat de părinții tăi? Organizează o petrecere cu prietenii la care să veniți cu toții îmbrăcați în elevi, de exemplu, sau orice altă tematică potrivită momentului.

Ziua de relaxare

Partenerul tău a avut o perioadă foarte stresantă la serviciu, a încheiat un contract important, și e foarte obosit? Luați-vă o zi liberă în care pur și simplu să nu faceți nimic! Nici nu gătiți, comandați de mâncare, nu răspundeți la telefon, chemați acasă un maseur, stați la filme, citiți, orice implică efort 0 și relaxare maximă.

Lista de dorințe

Aveți în cuplu o listă de dorințe comune, pe care dintr-un motiv sau altul le amânați? Ori de câte ori aveți o realizare personală sau în cuplu puneți în act una dintre aceste dorințe. Nu aveți o astfel de listă? E cazul să o conturați cât mai curând.

Citește și:
Muncești fără oprire? Cum pauzele de la serviciu influențează pozitiv relația de cuplu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle