Cele 6 semne care îți demonstrează că el nu e partenerul potrivit pentru tine

Chiar dacă avem tendința de a crede că partenerul nostru este persoana potrivită pentru noi, pe parcurs pot interveni anumite lucruri care să ne schimbe perspectiva.

Cele 6 semne care îți demonstrează că el nu e partenerul potrivit pentru tine

Cu siguranță o relație presupune să faci și anumite compromisuri, însă niciodată nu ar trebui să accepți să ai alături de tine un partener care nu te iubește așa cum îl iubești și tu, nu depune efort pentru a face relația să funcționeze, sau mai mult, nu te apreciază. 

Chiar dacă ne-am dori ca partenerul pe care îl avem în prezent să fie cel cu care să ne petrecem toată viața, știm și noi că acest lucru nu e posibil deoarece, pe parcurs, pot interveni foarte multe aspecte. Iar aici putem vorbi de faptul că partenerii pot ajunge să nu mai aibă aceleași sentimente ca la început sau își doresc alte lucruri, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Important este să îți dai seama încă de la început dacă partenerul pe care îl ai este potrivit pentru tine.

Și totuși, atunci intervine întrebarea, cum ne dăm seama că un partener nu este potrivit pentru noi? Citește în continuare și află care sunt cele 6 semne care îți arată acest lucru:

1. Face prea multe complimente

Desigur, o femeie nu se va simți niciodată deranjată atunci când primește un compliment, știm și noi cât de flatant este. Însă, atunci când partenerul exagerează în acest sens, iar prin exagerat ne referim atunci când îți face complimente în mod constant, înseamnă că el vrea să obțină un anumit lucru, iar de foarte multe ori ceea ce vrea el nu e o relație. 

2. Vă grăbiți

La începutul unei relații, partenerii pot avea tendința de a trece peste anumite etape care sunt esențiale oricărei relații, printre care cunoașterea partenerului. Dacă îți spune după două săptămâni să vă mutați împreună, ar trebui să te gândești foarte bine înainte de a face o alegere. Nu încerca să faci anumite lucruri doar pentru a nu-i răni sentimentele deoarece în final poți risca să fii tu cea dezamăgită.

3. Nu vorbește despre latura sa vulnerabilă

Știm deja că bărbații nu obișnuiesc să vorbească deschis despre sentimentele lor și vor ca noi, femeile, să fim cele care să ne dăm seama care sunt intențiile lor adevărate. Însă, este de reținut faptul că dacă un bărbat nu este sincer și nu își lasă inima deschisă față de tine, poate fi un semn că el nu e partenerul potrivit pentru tine. Cu toții avem și momentele noastre sensibile, de slăbiciune sau dificile și contează să avem puterea să vorbim despre ele. 

4. Își ține mereu telefonul lângă el

În momentul în care partenerul tău își ține mereu telefonul lângă el și se ferește de fiecare dată când ești prin preajmă, în mod cert este un semn că nu e potrivit pentru tine. Și spunem asta deoarece el poate ascunde ceva, cum ar fi că are o altă relație, poate chiar e căsătorit și are un copil. Nu trebuie să te îngrijorezi și să începi să îl investighezi, ci mai degrabă să știi încă de la început situația lui, oricare ar fi ea. 

5. Este arogant

Nimănui nu îi place să aibă alături o persoană arogantă, care să aibă o părere prea bună despre el și să îi desconsidere pe ceilalți. Dacă partenerul tău are această atitudine, cu siguranță relația dintre voi nu poate evolua deoarece el te va considera mereu inferioară lui, când de fapt într-o relație partenerii trebuie să se trateze cu respect. Pe lângă asta, el poate avea atitudinea asta dintr-o lipsă de încredere de sine. 

6. Este posesiv încă din primele săptămâni ale relației

Este destul de complicat, dar în același timp și o adevărată provocare personală să ai un partener posesiv deoarece el va găsi întotdeauna un motiv de gelozie, cu toate că tu ești sinceră, iar el nu ar avea de ce să se comporte așa, mai ales dacă relația voastră e la început. Așa că, dacă el își dorește în permanență să știe unde ești, cu cine, când ajungi acasă și vrea să petreci timpul doar cu el, spune-i deschis că te deranjează această atitudine din partea lui și că nu este benefică relației. 

Citește și:
Există relația perfectă? Ce trebuie să știi pentru a avea o relație de durată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle