9 moduri subtile in care iti poti da seama ce simte cu adevarat pentru tine

Comportamentul barbatilor ne poate induce in eroare de multe ori, insa iti prezentam cateva moduri subtile in care iti poti da seama ce simte cu adevarat pentru tine.

9 moduri subtile in care iti poti da seama ce simte cu adevarat pentru tine

Pe de o parte, toate melodiile si povestile de dragoste ne vorbesc despre cat de directi si transparenti pot fi acestia cand vine vorba despre femeia de care sunt indragostiti. Pe de alta parte insa, barbatii pot fi sursa multor confuzii, acestia avand abilitatea de a juca jocul seductiei sau de a disimula, ceea ce ne poate da batai de cap.

Astfel, chiar daca ai impresia ca el te place, adevarul este ca nu poti fi niciodata sigura. Urmatoarele indicii te pot ajuta sa iti dai seama cum stau lucurile cu adevarat intre voi si daca el este potrivit pentru tine.

1. Fii atenta daca afirma sau nu in fata tuturor ca te place

Un lucru care diferentiaza un barbat care isi doreste ceva serios de la tine de unul pentru care esti doar o distractie temporara este modul in care vorbeste despre tine atunci cand nu esti de fata. Un barbat care nu are intentii serioase cu tine va evita sa le vorbeasca despre tine prietenilor si celor apropiati.

De asemenea, un barbat care te vede ca pe o simpla distractie s-ar putea sa evite pana si sa se afiseze cu tine in public, si chiar daca o va face, te va prezenta ca pe o prietena buna'. Daca isi doreste ceva de lunga durata, cu siguranta te va prezenta prietenilor si familiei ca iubita mea'.

2. Verifica daca isi doreste exclusivitate in ceea ce te priveste

Barbatii care nu au un interes real pentru tine nu isi vor manifesta dorinta de a te avea doar pentru ei. Daca observi ca nu evita, ba chiar initiaza el o discutie despre loialitate si angajament, acesta ar putea sa fie un semn bun…atat timp cat nu este deja intr-o alta relatie.

3. Urmareste daca se retrage cand experimentati perioade dificile sau tensionate

Un barbat care este intr-adevar interesat de o femeie nu va renunta la ea la prima situatie dificila.

4. Observa cand vrea sa va intalniti

In general vorbind, un barbat care isi doreste ceva serios de la tine va alege sa organizeze weekenduri pe care sa le petreceti impreuna. Daca se intampla frecvent sa te sune cu cateva ore inainte de momentul in care vrea sa va intalniti, sau si mai rau noaptea tarziu, probabil ca nu esti tu prima lui optiune si te cauta ca o consecinta a anularii altor planuri.

Citeste si:
9 semne ca te afli intr-o relatie matura

5. Ia in considerare de cate ori se arata interesat de opiniile tale si daca tine cont de tine cand isi face planuri de viitor

In primul rand, barbatii care au intentii serioase au tendinta de a-si imagina viitorul vostru impreuna. Astfel, vei avea ocazia sa le auzi planurile de viitor, si mai mult de atat, sa constati ca faci parte din acestea. Pe langa asta, ei se vor arata interesati de parerile si opiniile femeii de langa acestia, de masura in care impartasesc aceleasi valori, asa ca o vor incuraja adesea sa si le exprime.

6. Arunca o privire la cat de respectuos este cu tine, fara sa ii gasesti vreo scuza

Respectul este un indicator foarte bun pentru pozitia pe care te afli acum in raport cu el, cu toate ca din pacate marea majoritate a barbatilor din ziua de azi au uitat cum sa fie galanti cu o femeie. Cu toate acestea, nu inseamna ca ar trebui sa ne coboram prea mult standardele. Un barbat care a) merita o sansa si b) este cu adevarat interesat de tine se va comporta respectuos cu tine in orice circumstanta.

7. Urmareste cat timp isi face pentru tine

Nu conteaza ca este un faimos star rock sau detine o companie multinationala, un barbat cu adevarat interesat isi va face timp pentru tine fara indoiala.

Daca observi ca se intampla constant sa te strecoare in program, sa te puna des in situatia de a-ti modifica planul sau a accepta intalniri de ultim moment, probabil acesta nu merita atentia ta.

Mai grav, daca te afli in situatia de a-i cere tu sa iti acorde timp sau a tanji intr-un mod evident dupa atentia sa, probabil acesta efectiv nu este interesat.

8. Intreaba-te daca investeste resurse in relatia voastra

In general, o persoana evita sa investeasca timp, bani si efort intr-o relatie despre care stie de la inceput ca va fi temporara. Ca regula generala, cu cat observi mai mult ca se straduieste si se abate de la obiceiurile sale pentru tine, depunand extra efort, cu atat este mai interesat.

Citeste si:
7 semne ca ai gasit dragostea pe care o meriti

9. Intreaba-te la modul cel mai sincer daca isi doreste o relatie cu tine

De cele mai multe ori, adevarul il stim chiar noi, fiindu-ne dictat de catre instinct. Daca simti ca trebuie sa minti', sa pari mai interesanta doar pentru a-l mentine conectat, inseamna ca pur si simplu barbatul respectiv nu este interesat de tine. Cea mai buna decizie in acest caz este sa incetezi sa vrei sa pari altcineva si sa pornesti in cautarea unei persoane care sa te aprecieze pentru ceea ce esti cu adevarat.

Text: Diana Codila
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle