8 filme pe care merită să le vezi în iunie la cinema

Prima lună de vară vine cu multe ispite cinematografice pe care nu trebuie să le ratezi.

Şi Soarele e o stea (The Sun Is Also a Star)

Începutul verii este cel mai bun moment pentru a viziona un film romantic. Yara Shahidi și Charles Melton formează un cuplu improbabil în acest film care are la bază romanul bestseller cu același nume. Natasha și Daniel se întâlnesc întâmplător pe o stradă aglomerată din New York și se îndrăgostesc rapid unul de celălalt. Însă ceea ce i-a adus față în față îi poate despărți mai repede decât își pot imagina.

Premiera: 7 iunie

X-Men: Dark Phoenix

Fanii X-Men au motive de bucurie în 2019. La 10 ani de la evenimentele din X-Men: Apocalypse, Profesorul Xavier, Mystique, Magneto, Beast, Storm, Cyclops, Quicksilver și ceilalți mutanți trebuie să găsească, împreună, o soluție pentru a o salva pe Jean Grey (Sophie Turner) de la transformarea în Dark Phoenix și a le deveni astfel din prieten, cel mai puternic și mai de temut dușman.

Premiera: 7 iunie

Ma

Sue Ann (Octavia Spencer) este o femeie singuratică ce se împrietenește cu un grup de adolescenți pe care îi invită să organizeze o petrecere chiar la ea acasă. Deși tinerii credeau că au parte de un noroc neșteptat, mai multe evenimente bizare îi determină să se întrebe care sunt de fapt adevăratele intenții ale gazdei lor.

Premiera: 7 iunie

Singuri acasă 2 (The Secret Life of Pets 2)

Continuarea filmului de mare succes lansat în 2016 ne readuce în lumea secretă a animalelor de companie. Max și prietenii lui cu patru picioare trec prin noi peripeții și aventuri, ca de fiecare dată atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Premiera: 14 iunie

Bărbați în Negru Internațional (Men in Black International)

Tessa Thompson și Chris Hemsworth au făcut echipă redutabilă în Thor: Ragnarok, iar acum li se alătură și Liam Neeson în această nouă aventură a celebrilor Bărbați în Negru. Pe lângă toate vietățile extraterestre cu care trebuie să se confrunte, de această dată viața le este pusă în pericol de o amenințare și mai mare: un spion chiar în propria lor organizație.

Premiera: 21 iunie

Povestea jucăriilor 4 (Toy Story 4)

Potrivit actorilor care și-au împrumutat vocile pentru simpaticele personaje, Toy Story 4 va fi mai emoționant decât celelalte filme la un loc. Deși ne este greu să credem acest lucru, nu putem decât să așteptăm finalul lunii iunie pentru a ne convinge. Aventura jucăriilor începe atunci când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody.

Premiera: 28 iunie

N-ai șanse, frate! (Long shot)

Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist șomer. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume, inteligentă și sofisticată. Cei doi nu au nimic în comun cu excepția faptului că ea i-a fost bonă în copilărie, iar el era pe atunci îndrăgostit de ea. Atunci când se reîntâlnesc întâmplător, Charlotte îl angajează pe Fred ca unul dintre persoanele ei de încredere care să o ajute în cursa electorală pentru presedintie. Chimia care există între ei va duce la o poveste de dragoste neașteptată și plină de incidente periculoase.

Premiera: 28 iunie

Jucăria ucigașă (Childs Play)

Dacă ar fi să ne ghidăm după succesul pe care l-a avut remake-ul filmului IT, atunci pariem că și această peliculă, reboot al celebrului Chucky, ar putea să ne surprindă foarte plăcut. Este povestea unei mame singure (Aubrey Plaza), care îi dăruiește fiului ei, Andy (Gabriel Bateman), o păpușă Buddi, fără să știe ce forțe sinistre stau ascunse în această jucărie.

Premiera: 28 iunie

Citește și:
10 filme pe care pasionații de călătorii nu trebuie să le rateze

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle