4 pasi neasteptati catre succes!

Succes si echilibru in fiecare aspect al vietilor noastre sunt lucruri la care aspiram cu totii.

4 pasi neasteptati catre succes!

Insa, uneori ne fortam prea mult pentru a atinge acea stare dorita de zen sau acele reusite, incat ajungem sa ii stresam pe cei din jur, pentru ca avem asteptari de la ei, devenim geloase pe succesul altora si traim fiecare zi intr-o  continua stare de anxietate.

Ar putea fi etichetata drept un semn al lasitatii, fricii sau slabiciunii, insa, detasarea ar putea fi calea catre lucrurile si starile la care aspiri. Practicarea acesteia poate incepe cu acesti mici patru pasi:

1. Doreste-le bine rivalilor!

Obiceiul de a ne compara cu prietena, vecina, colega de birou, actuala iubita a ex-ului sau oricine altcineva este o practica, desi ezitam sa recunoastem, foarte raspandita. Chiar daca reusitele tale sunt impresionante, intotdeauna se gaseste cineva care este mai slaba, care are tenul impecabil, care a reusit sa obtina jobul mult visat sau are un iubit, in timp ce tu continui sa duci batalii in tabara celor single.

Astfel, nu reusesti nimic altceva decat sa arunci o umbra asupra reusitelor personale si sa iti subestimezi propria persoana. In loc sa continui aceste nesfarsite comparatii, incearca sa te bucuri de succesul celorlalti si sa le trimiti doar ganduri bune. Daca repeti aceasta practica a gandurilor pozitive, te vei inconjura de energie pozitiva, ce va atrage la randul sau reusitele dorite si in viata ta!

2. Ofera-ti cateva minute in fiecare zi!

Sunt foarte ocupata!' – e o replica auzita mult prea des in ultima vreme. Toata lumea pare a fi ocupata, incercand sa navigheze printr-un program incarcat, cu prea putine ore in zi pentru toate lucrurile pe care am vrea sa le facem. Sunt ocupata' a devenit mantra ultimelor decenii, insa aceasta poate fi asemeni unei premonitii pentru lipsa de energie si entuziasm instalata in viata fiecarei persoane, intr-un anumit moment.

Este important sa gasim timp, chiar si cateva clipe, pentru momente de respiro si reincarcare a bateriilor. 10 minute de meditatie in fiecare zi pot face minuni, deoarece iti vor oferi o senzatie de pace si energie din plin pentru orele agitate ce urmeaza!

3. Nu-ti retine lacrimile!

Cu siguranta, ai auzit si tu ca oamenii puternici nu isi permit sa lase frau liber lacrimilor, deoarece acesta ar fi un semn al slabiciunii. De asemenea, exista si posibilitatea ca o prima lacrima sa lase cale libera unor emotii si trairi bine ascunse! Nu trebuie sa te simti jenata, daca uneori mai simti nevoia sa plangi.

O sesiune de plans poate avea efecte terapeutice, te poate elibera de stresul acumulat, de unele emotii refulate si de durere. Daca refuzi sa afisezi macar un pic din tot ce se petrece cu tine, emotiile si trairile ar putea sa se adune si sa te faca sa clachezi emotional intr-un anumit moment!

4. Nu forta raspunsurile!

Uneori, realizam ca ne blocam in unele impasuri. Un raspuns automat este de a cauta solutii, cu orice pret, intorcand problema pe toate fatetele si zbatandu-ne incontinuu. Insa, aceasta continua cautare de solutii ne poate ingreuna si mai mult situatia, deoarece ne poate stresa.

In loc sa tot cauti raspunsuri, incearca sa asculti' ce iti zice instinctul. Cateva clipe de tacere si calm absolut ti-ar putea oferi acel aha' moment, care ar putea sa te conduca catre solutia potrivita!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle