10 filme care au un final complet neașteptat și te vor surprinde cu adevărat

Dacă faci parte din categoria persoanelor care își pot imagina sfârșitul unui film, ar trebui să urmărești peliculele de mai jos pentru că te vor surprinde.

Unele filme sunt previzibile încă de la început și poți ghici cu ușurință care va fi deznodământul. Însă, mai sunt și acele pelicule cu intrigi captivante și misterioase și care până la final este posibil să îți lase un gust dulce amar. Inspiră-te din propunerile noastre de filme care au un final surprinzător și neașteptat:

The Wife

În filmul The Wife, Joan Castleman și-a sacrificat de-a lungul celor 40 de ani de căsătorie propriile dorințe de dragul carierei literare a soțului ei. Însă, atunci când Joe, soțul ei, primește Premiul Nobel pentru literatură, aceasta începe să își pună la îndoială alegerile, ocazie cu care se gândește mult mai mult la propria persoană. Dar, va avea parte de o surpriză la care nici nu se aștepta.

Get Out

Chris Washington este un tânăr fotograf afro-american care merge în vizită la părinții iubitei sale, Rose, care fac parte din elita societății și locuiesc la țară într-o casă izolată. Chris sesizează că părinții lui Rose au un comportament neobișnuit când vine vorba despre interacțiunea cu el. Pe măsură ce trec zilele, mai multe descoperiri pe care le face îl vor ajuta să afle un adevăr pe care nu și l-ar fi putut imagina.

Gone Girl

Ben Affleck și Rosamund Pike sunt protagoniștii filmului Gone Girl. Cei doi îi joacă pe Nick și Amy, care în aparență formează cuplul perfect și se pregătesc pentru aniversarea a 5 ani de căsnicie. Însă, atunci când Amy dispare, ea lasă în casă unele indicii care îl vor determina pe Nick, care e principalul suspect în dispariția soției sale, să dezvăluie mai multe secrete despre viața lor personală.

The Hidden Face

În Hidden Face, Fabiana este o chelneriță care îl întâlnește pe Adrián, un tânăr dirijor de orchestră cu care începe o aventură. Chiar dacă totul pare perfect între ei, află că poliția investighează dispariția misterioasă și inexplicabilă a fostei sale iubite.

Hold the Dark

După ce se presupune că trei copii au fost omorâți de către lupi, scriitorul Russell Core este angajat de către mama unui băiețel în vârstă de 6 ani, care a dispărut, cu scopul de a afla unde este. Acțiunea filmului Hold the Dark se petrece într-un sat îndepărtat din Alaska, departe de civilizație.

Damsel

Samuel Alabaster, jucat de Robert Pattinson, își dorește să se căsătorească cu frumoasa Pelenope, o fată din Vestul Sălbatic, interpretată de Mia Wasikowska. Samuel este foarte romantic, compune și cântece pentru iubita sa și îl angajează pe Henry pentru a organiza ceremonia de căsătorie. Planurile lor nu merg așa cum și-au propus pentru că Pelelope este răpită.

Whiplash

Visul lui Andrew este să devină toboșar și se înscrie la universitatea de muzică. Pe el îl remarcă Terence Fletcher, un profesor care are câteva metode neconvenționale de predare. Așa că, Terence îi devine mentor lui Andrew, care acum vrea să fie un toboșar apreciat și să își lase amprenta în muzică. Dar, totul se transformă într-o obsesie care îl determină pe Andrew să renunțe la prietenie și dragoste.

Parasite

Familia Kim nu dispune de foarte multe posibiliăți materiale și locuiește într-un apartament înghesuit la demisol. Ki Woo este cel care aspiră să își depășească condiția și merge în fiecare zi la universitate. El e ales de prietenul său, Min, să lucreze pentru o familie bogată. Ki Woo face o impresie bună acolo și plănuiește să fie angajată și sora lui.

Tell No One

Soția lui Alexandre Beck a fost omorâtă în urmă cu 8 ani de către un criminal în serie. Alex nu a reușit să treacă peste pierderea suferită, iar situația se complică și mai mult atunci când primește informații conform cărora este posibil ca soția lui să fie încă în viață. 

The Handmaiden

Contele Fujiwara o angajează pe Sook-hee, o fată săracă, în serviciul moștenitoarei japoneze, Hideko, însă, ea este implicată în secret într-un complot pentru a o înșela. Chiar dacă planul pare foarte bine pus la punct, lucrurile iau o altă întorsătură. 

Citește și:
Cele mai bune noi filme originale Netflix de văzut în această vară

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle