10 cupluri celebre de care probabil ai uitat că au existat.. și că au divorțat

Divorțurile celebrităților de la Hollywood întotdeauna au adus după sine controverse și au ținut prima pagină a ziarelor.

În mod cert, fanii nu au uitat de divorțurile vedetelor preferate. Iar asta pentru că unele fie au fost surprinzătoare, spontane și chiar controversate.

Însă, în cazul în care nu îți mai amintești că vedetele de mai jos au format, la un moment, un cuplu (deși în ziua de astăzi le regăsim implicate în relații cu alte persoane), atunci merită să arunci o privire asupra acestei liste:

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller

Înainte de a forma un cuplu cu celebrul Brad Pitt și de a fi și cu actorul și producătorul Billy Bob Thornton, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller. Cei doi au jucat împreună în pelicula Hackers din 1995. Angelina Jolie și Jonny Lee Miller s-au căsătorit în 1996, însă căsnicia lor nu a durat mult pentru că în 1999 s-au despărțit.

Jennifer Lopez și Cris Judd

Atunci când auzi de Jennifer Lopez și de bărbații alături de care a fost, îți vin în minte vedete precum Diddy, Ben Affleck, Marc Anthony și Alex Rodriguez, actualul partener. Însă, artista a fost căsătorită și cu actorul și coregraful Cris Judd. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003.

Nicolas Cage și Patricia Arquette

În ceea ce îi privește pe Nicolas Cage și pe Patricia Arquette, prima soție a actorului, există o poveste interesantă despre modul în care s-au cunoscut. Se zvonește că s-au întâlnit într-un restaurant de delicatese, iar actorul i-ar fi propus pe loc să fie soția lui. Căsătoria lor a durat din 1995 până în 2001.

Jennifer Garner și Scott Foley

Jennifer Garner și Scott Foley s-au căsătorit în octombrie 2000. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Felicity. În martie 2003, au decis să se departă, iar în martie 2004 divorțul a fost finalizat. Într-un interviu din 2013 pentru Allure, Jennifer Garner a vorbit cu sinceritate despre căsătoria ei cu Scott Foley. „Este un bărbat minunat. Eram adulți, dar privind în urmă, îmi dau seama că nu eram conștienți de ceea ce se întâmpla cu noi”, a declarat Jennifer Garner.

Cindy Crawford și Richard Gere

Cindy Crawford și Richard Gere s-au căsătorit în 1991, însă patru ani mai târziu au divorțat. După mulți ani de la despărțire, topmodelul a vorbit despre relația cu actorul Richard Gere și motivele care i-au determinat pe cei doi să își spună adio. „Aveam 22 de ani și la 22 – ca tânără femeie – încă încercam să îmi dau seama cine sunt și ce îmi doresc să devin și el avea deja 37 de ani. (…). Cred că cea mai mare parte a problemei din relația noastră a fost că noi eram multe lucruri, dar nu știu dacă am fost vreodată prieteni”, a declarat Cindy Crawford în 2014.

Cher și Gregg Allman

La trei zile după ce Cher a finalizat divorțul de Sonny Bono, artista s-a căsătorit cu muzicianul Gregg Allman în 1975. Însă, căsătoria lor a fost una dintre cele mai scurte pentru că după nouă zile, ea a cerut divorțul. Ulterior, s-au împăcat și au mai format un cuplu până în 1977.

Nicolas Cage și Lisa Marie Presley

Nicolas Cage și Lisa Marie Presley au fost căsătoriți timp de trei luni până când să divorțeze în noiembrie 2002. „Sunt tristă în legătură cu asta, dar noi nu ar fi trebuit să ne căsătorim”, mărturisea Lisa Marie Presley la vremea respectivă într-o declarație. Pe de altă parte, Nicolas Cage și-a dorit să păstreze discreția. „Nu voi comenta despre mariaj și divorț”, spunea actorul.

Julia Roberts și Lyle Lovett

În 1993, Julia Roberts s-a căsătorit cu producătorul și cântărețul Lyle Lovett. Căsătoria a avut loc chiar înainte de unul dintre concertele sale care se desfășura în Indiana. „S-a întâmplat foarte rapid. Lyle este extrem de entuziasmat. Nu putea fi mai fericit”, declara atunci managerul lui Lyle, Ken Levitan. Mariajul Juliei Roberts cu Lyle Lovett s-a sfârșit în 1995.

Pamela Anderson are o lungă istorie în ceea ce privește căsătoriile de scurtă durată, dacă stăm să ne gândim la căsătoria de 12 zile cu Jon Peters. Însă, cu mult înainte de asta, actrița a fost căsătorită cu muzicianul Kid Rock. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2006 pe un iaht, însă după câteva luni au divorțat. 

Kim Kardashian și Damon Thomas

Citește și:
Pasiuni dincolo de ecrane: Cupluri de actori care au fost împreună și în viața reală

Foto: Profimedia, Hepta, PR, Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle