Simona Halep anunță că vrea să se vaccineze anti-COVID

Simona Halep, aflată în acest moment pe locul al doilea în clasamentul WTA, a anunțat pe 31 octombrie că a avut COVID-19.

Simona Halep anunță că vrea să se vaccineze anti-COVID

Simona Halep, aflată în acest moment pe locul al doilea în clasamentul WTA, a anunțat pe 31 octombrie că a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19 și a reușit apoi să treacă cu bine peste dificilul moment și s-a recuperat complet.

Campioana româncă în vârstă de 29 de ani a anunțat că va face vaccinul anti-COVID, atunci când acesta va fi accesibil pentru majoritatea populației din România.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a declarat Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Simona Halep a vorbit cu reporterii GSP despre cum s-a simțit în perioada când a aflat că a fost depistată cu coronavirus: „M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă'.

După ce a vorbit despre diagnosticul său de Covid-19, Simona Halep a fost criticată și jignită de oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare. O parte dintre (acum foștii) fani o hărțuiesc pe Simona Halep, fie reproșându-i că s-a vândut pe câteva mii de euro pentru a declara că s-a infectat cu coronavirus, fie pentru că a pozat în haine de stradă alături de medici, că s-a dat de partea masonilor sau că încurajează dictatura. Da, ai citit bine, la asta s-a ajuns.

Oricum, mare parte dintre cei care o hărțuiesc pe Simona Halep par să favorizeze teoria conspirației conform căreia pacienții, mai cu seamă cei celebri, sunt plătiți ca să își declare diagnosticul – presupusul tarif ajungând la câteva mii de euro.

„Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid… Trist”, îi spune un fan. „A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace”, argumentează un altul. Un alt fan pune ironic „o întrebare simplă: cât a fost tainul?”. „Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat”, remarcă altcineva. Desigur, nu lipsesc nici cei care o amenință pe sportivă cu un unfollow („Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”) sau care declară că și-au pierdut respectul pentru ea („Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”, sau „Penibil! Ziceai ca nu ai stat deloc în spital! Ai mers doar pt poza? Ca imagine ai dat o palma la toată cariera ta!”, sau „Nu îți mai ajung banii de ai acceptat kktul asta, sa faci jocul dictaturii Iohaniste?! Aveam un respect mare pentru tine…retine: AVEAM!!!”). Și, firește, nu au putut lipsi din dezbatere referirile la masonerie: „Nu le face JOCURILE la Masonii ăștia,tu ai jocurile tale pe terenul de tenis. SĂNĂTATE ȘI MULTĂ BAFTĂ SIMONA HALEP !!!”.

Citește și:
Mesajul lui Raed Arafat pentru românii care refuză vaccinarea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet