(P) Precisa, furnizor de aparatură pentru laboratoare și prestator de servicii conexe acestui domeniu

În domeniul furnizorilor de aparatură de laborator se distinge Precisa. La ora actuală, cu 3 puncte de lucru în țară, deține unul din cele mai generoase stocuri de produse aferente dotărilor în laboratoare diverse, dintre care și cele de cercetare sau de analiză a materialelor de construcții.

(P) Precisa, furnizor de aparatură pentru laboratoare și prestator de servicii conexe acestui domeniu

 Toate regăsite în același loc, posibil de comandat de la producători, iar acestea nu sunt singurele servicii oferite de Precisa.

De la consiliere la alegere și servicii post vânzare

Achiziția de aparatură pentru laboratoare disponibilă pe Precisa.ro este necesară pentru rezultate pe măsură, precise. De testări depinde uneori bună funcționare a unui domeniu. Fie vorbim despre aparatură necesară în domeniul medical, fie este vorba de cea pentru testarea unor materiale, există repercursiuni când nu sunt folosite aparate, echipamente de calitate.

Dezvoltarea tuturor domeniilor a dus la creșterea exigențelor, la implementarea unor standarde de calitate. Un furnizor precum Precisă poate oferi stoc suficient, de aparatură diversă, la prețuri de achiziții ce țîn cont de toate aceste aspecte. În plus, în gama de servicii se numără și:

  • Garanții oferite 

Orice achiziție este însoțită de garanții, așa cum sunt ele oferite de producător. 

  • Instructaj personal 

Utilizarea corectă a aparaturii este primul pas pentru a asigura bună funcționare într-un laborator. Echipa Precisa poate pune la dispoziție servicii complete, ce includ și realizarea de instructaj pentru cei care ar urmă să opereze cu echipamentele noi achiziționate. 

  • Mentenanță 

Verificări periodice pentru a constata că funcționarea este în parametri optimi, tot ce ține de mentenanță aparaturii intră în lista de servicii oferite de Precisă.

  • Transport special, cu însoțitor 

Nu este de ajuns să știți că aveți un aliat de baza care vă furnizează soluții pentru dotarea unui laborator. Până la punctul final când aparatură este pusă în funcțiune, veți avea mereu sprijinul echipei furnizoare. Inclusiv când vine vorba despre transportul, oriunde în țară, a aparaturii. 

  • Servicii de reparații, chiar și post garanție 

Post garanție pot fi solicitate serviciile de reparație, contra cost. Astfel nu riscați colaborarea cu oricine, din pură nevoie, ci tot cu cei care v-au câștigat deja încrederea prin profesionalismul de care au dat dovadă. 

Optimizarea timpului și costurilor aferente dotărilor de laborator 

Dincolo de a fi sursa de echipamente pentru laboratoare, Precisa a reușit de-a lungul anilor să adune experiență și să fie un nume de reper în această nișă. Astfel, colaborarea cu Precisă înseamnă deopotrivă avantaje multiple pentru publicul larg. Vorbim despre optimizare de timp și de costuri privind achizițiile făcute. Cei interesați pot solicită oferte de preț și online, din pagină oficială. Urmează un protocol pentru a finaliza o oferta de preț pentru fiecare produs dorit. Ce nu este imediat disponibil în stoc va fi comandat direct la producător și adus către client, fără că acesta să se deplaseze și să aibă costuri mărite țînând cont de ce implică importul de aparatură. Altfel spus Precisă este un factor cheie în planul de dezvoltare, deschidere sau modernizare a unui laborator. Descoperiți ofertele și gama vastă de produse, din catalogul online.

 Contact:

https://www.precisa.ro

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet