(P) FOREO lansează periuța de dinți cu inteligență artificială, care ofera suport emoțional

După cercetări extinse, Institutul FOREO, cel mai mare brand de beauty tech din lume, lansează un life coach inovativ sub forma unei periuțe de dinți, ISSALEXA.

(P) FOREO lansează periuța de dinți cu inteligență artificială, care ofera suport emoțional

Periuța de dinți cu pulsații T-sonice oferă, pe lângă cea mai bună igienă orală, suport emoțional. Dotată cu un sezor special pentru analiza salivei, periuța identifică nevoile emoționale ale utilizatorului și vorbește cu acesta.

Echipa de cercetători a derulat teste clinice pe 100 de subiecți timp de 5 luni, dezvăluind faptul că din cavitatea bucală se pot afla funcțiile corpului și analizând saliva se pot determina necesitățile pentru stilul de viță al unui subiect.

Combinând cercetarea cu invoația în tehnologie, FOREO a creat ISSALEXA ce folosește inteligența artificială și vorbirea pentru a susține moral utilizatorul când se detectează anormalități în salivă.

De exemplu:

Nervi, anxietate și stres

Rezultatele cercetării arată că în momentul în care oamenii manifestă stres, nervi și anxietate, cavitatea bucală devine uscată (Xerostomie). ISSALEXA detectează Xerostomia și ofera cuvinte de încurajare precum Ia-o mai încet, John. Muncești ca să trăiești, nu trăiești pentru muncă' și Amintește-ți să te relaxezi astăzi, Brian. Viața este cea pe care ne-o facem singuri'

Avertismente pentru sănătate

Pre-programată după rutina ta zilnică de îngrijire, inteligența artificială ISSALEXA va identifica dacă ai sărit peste curățatul dintilor după o noapte în oraș. Când sezorii identifică noaptea și nu există mișcare în casă, ISSALEXA va striga din baie Alcoolul amplifică respirația urât mirositoare, așa că ți-am anulat ieșirea cu prietenii de mâine'.

Îți poți personaliza periuța ta ISSALEXA online pe foreo.com, tastând numărul de serie și numele tău, pentru a fi activată de la distanță. Cei ce doresc mai multe funcții pot completa chestionarul online și sincroniza perițta cu activitățiile lor zilnice și viața socială. ISSALEXA se poate achiziționa de pe www.foreo.com, costă 299 dolari și este disponibilă în culorile negru și albastru cobalt pentru bărbați și violet și azuriu pentru femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet